Connect with us

technokrata

Microsoft Dynamics – hazai vonatkozással

Dotkom

Microsoft Dynamics – hazai vonatkozással

Az LLP Hungary a világ vezető Microsoft Dynamics beszállítói között.

Az LLP Hungary tagsági megállapodást kötött a dániai székhelyű Partner Powerrel, amely a világ vezető Microsoft Dynamics beszállítóit tömörítő szervezet. Az LLP Magyarországon az egyetlen tagja a közösségnek.

A Partner Power 2002-óta a világ vezető Microsoft Dynamics AX, NAV és CRM beszállítóit tömörítő szervezet. Tagjai 160 irodában, több mint 50 országban működnek együtt azzal a céllal, hogy egységes és magas színvonalú Microsoft Dynamics megoldásokat szolgáltassanak a több országot érintő bevezetéseknél. Ilyen esetekben az ügyfél leányvállalatai a Partner Powerrel kötnek szerződést, és a projekt lebonyolítása is a szövetségen keresztül zajlik. Ez az eljárás kiküszöböli a különböző országok kulturális, politikai és egyéb szabályozási különbségeiből adódó bevezetési nehézségeket és egységes projekt lebonyolítást tesz lehetővé.

A Partner Power portfóliójában a Microsoft Dynamics megoldások mellet 75 olyan iparági kiegészítő (add-on) áll rendelkezésre, melyek hatékony megoldásnak bizonyultak a nemzetközi vállalatok üzletvezetésében.

“A Partner Power tagság azért is nagy megtiszteltetés számunkra, mert egy objektív szervezet által igazoltuk azt, hogy a Microsoft Dynamics termékcsaládhoz kapcsolt tanácsadási és projekt menedzsment szolgáltatásaink magas színvonalat képviselnek a nemzetközi piacon is” – mondta Ambrus Zsolt, az LLP Hungary ügyvezető igazgatója. “Cégünk számos, országokon átívelő Microsoft Dynamics NAV és AX projektet vitt végig eddig is. Biztos vagyok benne, hogy a tagság új lehetőségeket fog megnyitni az LLP Hungary számára, azaz növelhetjük nagyvállalati ügyfeleink számát és erősíthetjük nemzetközi jelenlétünket”.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin