Connect with us

technokrata

Megjelent a VIPRE Email Security for Exchange 3.0

Dotkom

Megjelent a VIPRE Email Security for Exchange 3.0

A Sunbelt Software a mai napon bejelentette a Microsoft Exchange környezetre készülő biztonsági szoftverének legújabb változatát: a Ninja Email Security utódterméke a VIPRE Email Security for Exchange néven érhető el. A Sunbelt az új generációs anti-malware keresőmotorját, a VIPRE-t is tartalmazó szoftvercsomag szolgáltatásaiban is megújult.

A VIPRE Email Security for Exchange csupán az első lépés a Sunbelt termékpalettájának változásában, hiszen a biztonsági programokat fejlesztő cég a jövőben a VIPRE terméknév alatt egy teljes programcsaládot fog kínálni, amely magában foglalja az egyéni és vállalati felhasználók számára kínált levelezésbiztonsági, antivírus, kémprogram-eltávolító és végpontvédelmi termékeket.


Az új VIPRE Email Security számos spamszűrő motor mellett dupla vírusvédelemmel is büszkélkedhet, aminek egyik pillérét immár a VIPRE anti-malware keresőmotor alkotja. Az új keresőmotor révén megbízhatóan lehet védekezni a legkülönfélébb káros csatolmányok, vírusok, trójaiak és kémprogramok több mint 20 milliós tömege ellen egyaránt, míg az MX-V virtualizáció az asztali vírusirtónál bevált fejlett virtuális környezetben futó kódelemző módszerekkel szűri az ismeretlen károkozókat.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin