Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megduplázná az interneten értékesitett jegyeinek a számát a Malév

Dotkom

Megduplázná az interneten értékesitett jegyeinek a számát a Malév

Három gépét a földre parancsolja a Malév és megszünteti többek közt a ljubjanai, dublini és a velencei járatait is. A légitársaság az interneten értékesített jegyek számának megduplázásával javítaná járatai kihasználtságát – írja a napi.hu.

Kevesebb járatot indít a Malév a téli időszakban Amszterdam, Párizs, Stuttgart, Madrid, Zürich és Kijev irányába – nő viszont a hambugi, római, szaloniki, tiranai, bukaresti, helsinki és várnai járatok száma. A cég a 18 Boeing gépéből hármat a földre parancsol, mivel így jobban tud majd reagálni a charter igényekre, és a karbantartási munkákat is jobban tudják majd ütemezni.

A légitársaság elbocsátásokkal, költségcsökkentéssel és az utasaik számának növelésével próbál meg javítani a gazdasági helyzetén. A járataik kihasználtságát az interneten értékesített jegyek számának megduplázásával szeretnék elérni, amit nagyobb online kedvezményekkel és több reklámmal valósítanának meg. A Malévnak van hova fejlődnie az online értékesítés terén, mivel az ezen a módon eladott jegyeik aránya csupán tíz százalék – ami a legalacsonyabb az európai légitársaságok között – írja a napi.hu.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés