Connect with us

Hirdetés

technokrata

Második generációs szünetmentes tápegység az APC-től

Dotkom

Második generációs szünetmentes tápegység az APC-től

Az APC by Schneider Electric bejelentette az adatközpontok számára készült redundáns áramellátás-védelemmel rendelkező szünetmentes tápegység-rendszer második generációját, a Symmetra PX48-at.

Az iparági vezető Symmetra PX szünetmentes tápegység legújabb verziója 140 százalékos teljesítménysűrűség-növekedést és megnövelt hatékonyságot biztosít, így a 400 V-os telepítések számára akár 48 kW áramellátás-védelmet kínál egyetlen rackpozíció elfoglalásával. A Symmetra PX második generációja a fejlesztések révén magas szintű rendelkezésre állást nyújt a felhasználóknak a költségek alacsonyan tartása mellett.

A 95 százalékos hatékonysággal működő Symmetra PX az APC szabadalmaztatott kettős konverzációs technológiájára épül, ami a szünetmentes tápegységek közül a legmagasabb hatékonyságot biztosítja. Ezáltal a második generációs Symmetra lehetővé teszi az áramellátás és a hűtés költségeinek csökkentését, és a hatékonyság fenntartását akár 35 százalékos terhelés mellett is.

Az APC Efficient Enterprise csomag részét képező új Symmetra PX célja, hogy moduláris, skálázható megoldások segítségével csökkentse az áramellátási és hűtési költségeket. A termék innovatív, integrált moduláris kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi az áramellátás-elosztás felhasználói konfigurálását, valamint a leállások nélküli bővítést és karbantartást.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés