Connect with us

technokrata

Magyar siker Amerikában

Dotkom

Magyar siker Amerikában

Újabb amerikai Caterpillar viszonteladó választotta az XAPT Microsoft Dynamics AX alapú integrált Dealer Menedzsment vállalatirányítási rendszerét.

A missouri és kansasi székhelyű Dean Machinery Co. december végén döntött úgy, hogy az XAPT által fejlesztett speciális Caterpillar szoftver megoldást választja üzleti folyamatainak automatizálására. Az XAPT szaktudásának és megoldásának sikerét illetve elismerését jelzi, hogy immár a hatodik Caterpillar dealernél vezeti be az iparági megoldással integrált vállalatirányítási rendszert.  

Az 1955-ben alapított Dean Machinery Co. különböző Caterpillar építőipari és mezőgazdasági berendezések értékesítésével, bérbeadásával, szervizelésével és alkatrészek kereskedelmével foglalkozik. A több mint 320 főt foglalkoztató cég az észak-amerikai Missouriban és Kansas-ben összesen 11 telephellyel rendelkezik. A világszínvonalú Microsoft Dynamics AX alapú integrált rendszert az XAPT kifejezetten a hasonló tevékenységet folytató cégek számára fejlesztette ki, hozzásegítve ezzel a vállalatokat lehetőségeik minél hatékonyabb kihasználásához. 

Az amerikai cég nagy hangsúlyt fektet az informatikai rendszerei fejlesztésére, így a vállalatirányítási rendszer kiválasztására is. Azért esett a választásuk az XAPT által fejlesztett megoldásra, mert annak minden funkcionalitása megfelel elvárásaiknak és rugalmasságánál fogva gyorsan és költséghatékonyan a folyamataikhoz valamint egyedi igényeikhez igazítható. A megvalósítandó projekt méretét jelzi, hogy a rendszerrel 160 felhasználó dolgozik majd.

A bevezetési projekt a Microsoft legnagyobb Dynamics partnere a TECTURA fővállalkozásában valósul meg 2009 év során. A rendszert jelenleg az XAPT a Miami székhelyű Kelly Tractor Co-nál és a Pantropic Power Inc-nél vezeti be, így szakemberei megfelelő iparági szaktudással és tapasztalattal rendelkeznek.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
honor

SmartPhone

A Honor 9X Pro már elérhető Magyarországon

2020. szeptember 16. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin