Connect with us

Hirdetés

technokrata

Közép-európai Sunbelt disztribútor lett a Yellow Cube

Dotkom

Közép-európai Sunbelt disztribútor lett a Yellow Cube

A Sunbelt Software a mai napon Közép-Európára szóló kizárólagos disztribútori megállapodást kötött a Yellow Cube 2000 Kft.-vel.

Az amerikai biztonsági szoftver fejlesztő vállalat ezzel a magyar viszonteladó eddigi kimagasló teljesítményét ismerte el. “Az európai viszonteladók közül kimagaslik magyar partnerünk teljesítménye.” – mondta John-Erich Mantius, a Sunbelt Software nemzetközi értékesítésért felelős igazgatója a Bécsben aláírt megállapodás kapcsán. Az értékesítési igazgató hozzátette: a gazdasági recesszió ellenére nem számít jelentősebb visszaesésre.

“Az informatikai biztonság nem az a terület, ahol megengedhető a takarékoskodás.” – jelentette ki. A Sunbelt termékeinek képességei és a versenytársak árai miatt inkább bővülő forgalommal és növekvő piaci részesedéssel számol. “Az informatikai beszerzéseknél minden eddiginél fontosabb lesz a szoftverek teljes költsége, márpedig a Sunbelt kedvező licencmegújítási díjai verhetetlen ajánlatot biztosítanak ügyfeleinknek.” – mondta Mantius.

“Büszkék vagyunk arra, hogy kizárólagosan képviselhetjük a Sunbelt Softwaret a közép-európai régióban.” – mondja Bódis Ákos, a Yellow Cube 2000 Kft. ügyvezető igazgatója. A Sunbelt bizalma töretlen mind a magyarországi, mind az európai piac dinamikus fejlődése iránt, aminek újabb lendületet ad a VIPRE Antivirus+Antispyware vírusirtó megjelenése. A VIPRE ráadásul hamarosan valamennyi forgalmazó ország nyelvén – így magyarul is – elérhető lesz, az itthoni változat január közepre várható, amely tovább segíti az értékesítést.

A szerződés biztosította lehetőséggel élve a Yellow Cube 2000 Kft. két országban máris új partnerekkel végzi a Sunbelt szoftverek értékesítését. Romániában és Moldáviában már működik az új viszonteladói hálózat, hamarosan pedig újabb országokban indul be a Yellow Cube égisze alatt az értékesítés. “Arra törekszünk, hogy minden országban a már Magyarországon is kínált változatos és széleskörű szolgáltatáscsomagok is elérhetőek legyenek, így például az otthoni felhasználóknak a népszerű családi licenc, cégeknek pedig a Small Business védelmi csomagok minden közép-európai országban elérhetővé válnak.” – teszi hozzá Bódis.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés