Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kormányzati szintű biztonságú flash meghajtók

Dotkom

Kormányzati szintű biztonságú flash meghajtók

A Kingston és a Spyrus együttműködése garanciát jelent az adatbiztonságra.

A Kingston memóriagyártó cég bejelentette együttműködését a hardveralapú titkosítási, hitelesítési valamint digitálistartalom-biztonsági termékek fejlesztésével foglalkozó Spyrus vállalattal. Az együttműködés részeként, a Kingston a szabadalmazott Secured by Spyrus technológiát beépíti a Kingston DataTraveler USB flash meghajtóba, hogy a kormányzati szervek és az üzleti felhasználók számára maximális biztonságot és titkosítást kínáljon.

“A Spyrus hardveralapú biztonsági megoldást a hadügyminisztérium bizalmas adatainak védelmére terveztük, és büszkék vagyunk arra, hogy a Kingstonnal együttműködve több mint 100 országban a legnagyobb biztonságot kínálhatjuk a kormányzati és vállalati szférának” – mondta Burt Tregub, a Spyrus vállalatfejlesztési alelnöke.

“A technológiánk segítségével képesek vagyunk megfelelni a bizalmas információkkal dolgozó kormányzati szervezetek biztonságos USB-k felé támasztott elvárásainak. Az olyan jellemzők, mint a B széria megfelelőség és a XTS-AES működési mód, jó példái annak a magas szintű biztonsági képességnek, amit már el tudunk érni” – mondta el Kaszál Norbert, a Kingston Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

1992-es alapítása óta a Spyrus sokat dolgozott az Egyesült Államok kormányzati szerveivel olyan biztonsági technológiák kifejlesztésén, melyek az ország védelme érdekében kialakított, szigorú követelményeknek is megfelelnek.

A Kingston Secured by Spyrus technológiát alkalmazó USB flash meghajtója várhatóan 2009. negyedik negyedévében jelenik meg a piacon.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés