Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jó hír a BÉT távkereskedőinek

Dotkom

Jó hír a BÉT távkereskedőinek

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) a TNS-sel (Transaction Network Services) kötött megállapodás alapján ezentúl a TNS által biztosított Secure Trading Extranet megoldással is kapcsolódhatnak a távkereskedők a rendszeréhez.

Korábban a tőzsde távkereskedői, illetve adatszolgáltatói a kereskedési rendszerhez csak közvetlen bérelt vonalakon keresztül kapcsolódhattak, melyek telepítése, illetve felügyelete meglehetősen bonyolult, költséges és időigényes eljárás volt. Mostantól a BÉT a TNS Secure Trading Extranet használata révén gyors és költséghatékony alternatívát képes ajánlani, főként azoknak, akik már egyébként is rendelkeznek TNS hálózati kapcsolattal.

A Secure Trading Extranet kapcsolat igénybevételével a BÉT partnerei és távkereskedői a kommunikációs költségek jelentős csökkenését is remélhetik. A TNS hálózatához való csatlakozással a BÉT vonzó lehetőséget kíván nyújtani a Budapesti Értéktőzsde új távkereskedő tagjainak és adatszolgáltatóinak.

A TNS Secure Trading Extranet a pénzügyi társadalom több mint 1500 végfelhasználóját köti össze. Ez a társadalom képviseli a vevő és eladó oldali intézményeket, piaci adatszolgáltatókat és szoftverszolgáltatókat, tőzsdéket és alternatív kereskedési platformokat.

A rendszer több mint 120 helyi jelenléttel büszkélkedhet. Amerika, Európa és Ázsia Csendesóceáni térségének több mint 28 országában szolgája ki ügyfeleit.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés