Connect with us

Hirdetés

technokrata

Félezer fát adott az SAP

Dotkom

Félezer fát adott az SAP

Az SAP Hungary Kft. bejelentette, hogy 505 fát adományozott a tavaly bejelentett zöldfelület-fejlesztési programjának keretében. A több mint félezer darab juhar- és kőrisfából 300-at Budapesten, és 205-öt vidéken adott át az informatikai cég.

Budapesten egyenként száz-száz fát kapott a III., VIII., és a cég székhelyének is számító XII. kerület önkormányzata. Vidéken a Zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrum kapta a 200 fát, míg 5 darabot a Velencei Zöldliget Általános Iskola vett át.

Ablonczy Balázs, az SAP Hungary Kft. ügyvezetője szerint “a fa-adományozással az volt a célunk, hogy támogassuk a kellemesebb lakókörnyezet megteremtését, gazdagítását. Reméljük akciónk erősíti az önkéntesség mozgalmát hazánkban, és ösztönzőként hat mindazok számára, akik saját céljukon túlmutatva felismerik felelősségüket környezetük iránt. Cégünk környezeti tudatosságát nemcsak a fák adományozása, hanem az év elején elindult belső programunk – GreenIT- is jelzi, melynek keretében több módon is csökkentjük CO2 kibocsátásunkat.”

A cég ősszel újabb félezer fa átadását tervezi. A növények felhasználásáról, ültetési helyükről a kedvezményezettek döntöttek, valamint ők is gondozzák a növényeket.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés