Connect with us

technokrata

Félezer fát adott az SAP

Dotkom

Félezer fát adott az SAP

Az SAP Hungary Kft. bejelentette, hogy 505 fát adományozott a tavaly bejelentett zöldfelület-fejlesztési programjának keretében. A több mint félezer darab juhar- és kőrisfából 300-at Budapesten, és 205-öt vidéken adott át az informatikai cég.

Budapesten egyenként száz-száz fát kapott a III., VIII., és a cég székhelyének is számító XII. kerület önkormányzata. Vidéken a Zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrum kapta a 200 fát, míg 5 darabot a Velencei Zöldliget Általános Iskola vett át.

Ablonczy Balázs, az SAP Hungary Kft. ügyvezetője szerint “a fa-adományozással az volt a célunk, hogy támogassuk a kellemesebb lakókörnyezet megteremtését, gazdagítását. Reméljük akciónk erősíti az önkéntesség mozgalmát hazánkban, és ösztönzőként hat mindazok számára, akik saját céljukon túlmutatva felismerik felelősségüket környezetük iránt. Cégünk környezeti tudatosságát nemcsak a fák adományozása, hanem az év elején elindult belső programunk – GreenIT- is jelzi, melynek keretében több módon is csökkentjük CO2 kibocsátásunkat.”

A cég ősszel újabb félezer fa átadását tervezi. A növények felhasználásáról, ültetési helyükről a kedvezményezettek döntöttek, valamint ők is gondozzák a növényeket.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Hirdetés

Műszaki-Magazin.hu