Connect with us

technokrata

Együttműködik az APC és a Microsoft

Dotkom

Együttműködik az APC és a Microsoft

Az APC by Schneider Electric, az integrált kritikus energiaellátási és hűtési megoldások piacvezető szállítója bejelentette, hogy csatlakozott a Microsoft System Center Alliance programhoz. Az APC InfraStruXure Central és a Microsoft System Center Operations Manager 2007 integrációja révén továbbfejleszthetőek a fizikai infrastruktúra felügyeleti és menedzsment megoldásai, valamint magasabb szintű támogatás biztosítható.

Az APC Management Pack for System Center Operations Manager 2007 integrált rendszer- és szolgáltatásfelügyeletet tesz lehetővé a különböző gyártók termékeiből összeállított környezetekben. Az APC adatközpont-felügyeleti programcsomagja és a Microsoft System Center Operations Manager 2007 integrációja révén az adatközpontok vezetői megtekinthetik és felügyelhetik a fizikai infrastruktúra állapotát, beleértve az áramellátást, a hűtést, a rendelkezésre álló fizikai helyet és biztonságot, valamint átfogó képet kaphatnak az adatközpontban található szerverek, alkalmazások és kliensek állapotáról.

A Microsoft System Center olyan felügyeleti termékek és megoldások iparági vezető szoftvercsomagja, amelyek segítenek az ügyfeleknek az adatközpontokat, kliens-számítógépeket és eszközöket magukba foglaló fizikai és virtuális informatikai környezetek felügyeletében. A System Center Alliance program célja egy olyan internetes közösség kialakítása, ahol a partnerek könnyebben együttműködhetnek a System Center megoldásainak fejlesztése során. A szövetség másik célja olyan közeg kiépítése, ahol elérhetők az ilyen megoldásokkal kapcsolatos, ügyfeleknek és értékesítési partnereknek szóló információk.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
honor

SmartPhone

A Honor 9X Pro már elérhető Magyarországon

2020. szeptember 16. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin