Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egyesíti a regényt és a filmet egy bűnügyi történet

Dotkom

Egyesíti a regényt és a filmet egy bűnügyi történet

Könyvet ad ki a Helyszínelők írója és producere Anthony E. Zuiker. A regény minden fejezetéhez kapcsolódik egy három perces film, melyet egy honlapon nézhetnek majd meg az olvasók.

Anthony E. Zuiker a Helyszínelők című sorozat producere megpróbálja egyesíteni a könyveket és a filmeket. A Level 26 című, a producer által kiadott regény olvasói ugyanis egy honlapon a könyv fejezeteihez kapcsolódó rövidfilmeket nézhetnek majd meg.

#cod1#

“A könyvet megvásárlóknak lehetősége lesz arra, hogy húsz oldal elolvasása után letegyék a könyvet, belépjenek egy honlapra és megnézzenek egy rövidfilmet, melynek a története kapcsolódik ahhoz, amit éppen olvastak. Azt hiszem, hogy a szórakoztatóipar jövőjét a különböző válfajainak a konvergenciája jelenti. A könyv, a film és az internetes tartalmak egyesítésével pont ezt próbáljuk meg elérni”- mondta el a Zuiker a Reuters-nek.

A producer nem hisz abban, hogy az általa digiregénynek nevezett forma, népszerűbb lehet a hagyományos regényeknél, de úgy véli, hogy a modern technológiák alapvető részévé váltak az emberek életének, újfajta kiadványok megjelenéséhez vezetnek, és át fogják alakítani a szórakoztatóipart.

“Egyre rövidebb ideig vagyunk képesek koncentrálni valamire. Új dolgokkal kell kísérletezni, és új módszereket kell kitalálni a könyvek, a filmek és a tv műsorok szórakoztatóvá tételére. A jövő sorozatainak például olyan honlapokra lesz szüksége, amik folyamatosan fenntartják a nézők érdeklődését. Nem lehet sikeres az a tévé műsor, ami csak heti egy órán keresztül köti le a nézőket” – állítja Zuiker.

A Level 26 című, egy sorozatgyilkosról szóló regényt a producer Duane Swierczynski-vel közösen írta. A könyv szeptember nyolcadikán jelenik meg, és ekkor kerülnek majd fel, a regény honlapjára a kapcsolódó videók is. 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés