Connect with us

Hirdetés

technokrata

Dupla sávszélesség ingyen az Interware-től

Dotkom

Dupla sávszélesség ingyen az Interware-től

Az 1 Mbit/s maximális letöltési sebességű Interware ADSL Internet előfizetéssel rendelkezők most költségmentesen igényelhetik a módosítást az új 2,5Mbit/s maximális letöltési sebességű csomagra.

Az Interware Internet Szolgáltató Zrt. a közelmúltban 2,5 Mbit/s maximális letöltési sebességű ADSL szolgáltatási csomagot vezetett be.

A új sávszélesség azoknak hasznos elsősorban, akiknek kevés a belépő szintű, 1 Mbit/s, ugyanakkor a 4 Mbit/s csomag meghaladja jelenlegi igényüket. Az új sávszélesség a vállalat egyéni és üzleti előfizetői számára kialakított csomagokban is megtalálható a Magyar Telekom szolgáltatási területén.

Az Interware mind új, mind meglévő előfizetőinek kínálja az új csomagot, sőt azon ügyfelek, akik már használják a cég 1Mbit/s szolgáltatását a havidíj emelkedése és egyéb díjak nélkül válthatnak a kétszeres sebességű, új csomagra.

“Fontosnak tartjuk, hogy gondoskodjunk azon ügyfeleinkről, akik már használják az Interware szolgáltatásait. A lejárt hűségnyilatkozattal rendelkező ügyfeleink az aktuálisan fizetett havidíj megtartásával, minden egyéb kötelezettségvállalás és rejtett költségektől mentesen válthatnak dupla sebességre.”- nyilatkozta Sátor Csaba, az Interware Zrt. vezérigazgatója.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés