Connect with us

Hirdetés

technokrata

Csúcstechnológiás légkondicionálók az LG-től

Dotkom

Csúcstechnológiás légkondicionálók az LG-től

Az LG Electronics az 5. Nemzetközi fűtés-, szellőzés-, klíma- és szanitertechnikai szakkiállításon bemutatta technológiai fejlesztéseit, prémiumkategóriás modelljeit. Az LG-t a legnagyobb hazai légkondicionáló disztribútora, a Planning and Trading Kft. képviselte. A Hungexpo G pavilonján felállított 150 négyzetméteres exkluzív standon a látogatók megtekinthették az LG széles termékpalettáját, így a már jól ismert ART COOL modelleket is.

Az LG termékválasztékában számtalan inverter technológiájú légkondicionáló található, többek között a népszerű, prémium kategóriás ART COOL Gallery modell is. Az inverter technológiának köszönhetően akár 44%-os energia-megtakarítást is elérhetünk a hagyományos légkondicionálókkal szemben.

A Hungarotherm szakkiállításon újdonságként mutatta be az LG a Maestro modellt. A világ első alumínium borítású légkondicionálója az LG legújabb fejlesztései közé tartozik. A Super Inverter technológiával rendelkező hűtő-fűtő Maestro modell (S09AQ, S12AQ) minden tekintetben csúcskategóriás. Az LG mérnökei az energiatakarékos légkondicionálót NEO-Plasma légtisztító rendszerrel, háromszoros levegőszűrővel és allergiamentesítő szűrővel is felszerelték, hogy a készülék kellemes hőmérsékletet, optimális páratartalmat, allergiamentes friss levegőt biztosítson a lakásban, mindezt kimagasló energiahatékonyság mellett.

A kiállításon előkelő helyet kapott az LG ART COOL Gallery modell is, amelyben szezononként cserélhetjük a hangulatos képeket, reprodukciókat vagy akár gyermekeinkről készült kedvenc fotóinkat. Az LG ART COOL Gallery azonban nemcsak formájában egyedülálló: inverteres technológiájának köszönhetően kiváló hűtési és fűtési teljesítménnyel rendelkezik, így mindenkor kellemes közérzetet biztosít otthonunkban, mindezt jelentős energia-megtakarítás mellett.

Méltó ART COOL családtagként a Mirror Inverter modell is helyet kapott a Planning and Trading Kft. LG standján. Az inverteres készülék az ezüst mellett tükrös kivitelben is kapható, így elegáns és érdekes kiegészítője lehet a nappalinknak. Az inverter technológiának köszönhetően működtetése jóval gazdaságosabb, energiatakarékosabb, valamint nagyobb a teljesítménye, mint a hagyományos klímaberendezéseké. A mindennapokban pedig leginkább csendes működése, időzíthető ki-, és bekapcsolása valamint a természetet idéző levegőkeringtetése miatt szerethetjük a Mirror Invertert.

Az energiafelhasználás hatékonyságát és a környezetvédelmet szem előtt tartva az LG valamennyi légkondicionálója esetében az R22 freon gáz helyett alternatívaként a jóval környezetbarátabb R-410a hűtőközeget alkalmazza, amely nem rombolja az ózonpajzsot. Az energiafelhasználás gazdaságosságát a légkondicionálók esetében is az Európai Bizottság szabályozása alapján kidolgozott energiacímkék mutatják. Az energiacímkék hét különböző színnel jelölt osztályba sorolják egy adott készülék energiafelhasználását. Az LG inverteres légkondicionálók többsége ‘A’ energiaosztályba tartozik, mind hűtési, mind fűtési üzemmódban.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés