Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az eBay oldalán árusít a General Motors

Dotkom

Az eBay oldalán árusít a General Motors

A GM és az eBay egy közös tesztprogramot indítanak Kaliforniában, amivel a vásárlók online köthetnek üzletet, és juthatnak új autóhoz.

A gm.ebay.com címen elérhető kocsi vásárló oldal egy új kezdetet jelöl Amerikában az autóeladások terén, és a nemrég csődeljáráson átesett GM reményei szerint sikeresen visszaszerezheti korábbi piaci részesedését. Amerika legnagyobb autógyártója 40 százalékkal 3600-ra csökkenteti autókereskedéseinek számát az Egyesült Államokban, hogy újra jövedelmezően működhessen. A mostani megállapodás egy új bevételi forrás lehet a cég számára. Kaliforniában több mint 224 GM kereskedő vesz részt a programban, ami augusztus 11-től szeptember 8-ig fog futni.

A General Motors szeretné az egész országra kiterjeszteni a szolgáltatást, amennyiben a kísérlettel sikerül új vevőket elérnie. A weboldal segítségével a vásárlók összehasonlíthatják a különböző modellek és eladói pontok árait, és a tranzakció pénzügyi részleteit is elrendezhetik már az oldalon. Dönthetnek úgy, hogy a meghirdetett áron vásárolnak, de megjelölhetnek egy olyan összeget, amiért hajlandóak megvenni az autót, és jó esetben megegyezhetnek az eladóval. Több mint 20 ezer Chevrolet, Buick, GMC és Pontiac kerül ki az oldalra, írta meg a Reuters.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés