Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az eBay leépít Kanadában

Dotkom

Az eBay leépít Kanadában

Az online aukciós óriás eBay bejelentette a Vencouver-i ügyfélszolgálati központjának bezárására vonatkozó tervét, a döntés 700 ember munkahelyét érinti.

Az eBay az észak-amerikai ügyfélszolgálat konszolidálásának részeként tervezi bezárni a kanadai központot, és ez szeptember 30-ig akarják végrehajtani, derül ki a közleményből. A cég a Salt Lake City-ben található központban kívánja növelni az alkalmazottak létszámát, ahol már jelenleg is több mint 900-an dolgoznak, és még néhány más helyen globálisan, írta meg a Yahoo! News.

A Vancouver-i üzem bezárása nehéz döntés volt, de úgy gondoljuk, hogy az észak-amerikai ügyfélszolgálat konszolidációja erőfeszítéseinket megkönnyíti, és felülmúlja majd mind az eladók, mind pedig a vásárlók várakozásait, modnta el Chad O’Meara, az eBay alelnöke.

A kaliforniai központú eBay az elmúlt időszakban jelentette be a VoIP kommunikáció éllovasának számító Skype-ra vonatkozó eladási terveit, ugyanis a cég főprofiljának számító aukciós üzletágra, és online fizetési megoldásokra akar a továbbiakban fókuszálni.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés