Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az ázsiai fiatalok nem tudnak TV és internet nélkül élni

Dotkom

Az ázsiai fiatalok nem tudnak TV és internet nélkül élni

Egy felmérés szerint az ázsiai fiatalok többsége napi 10 órát tölt TV nézéssel, internet előtt ülve, magazinokat olvasva, vagy rádiót hallgatva.

Az évenként elkészülő Synovate Young Asians felmérés szerint, ami körülbelül 13 ezer 8 és 24 év közötti ázsiai részvételével készült, azt is kimutatta, hogy sokaknak közülük beleszólása van olyan kiadásokba is, mint a családi nyaralás, vagy az autóvásárlás.

 Minden okunk megvan azt feltételezni, hogy egy ilyen mennyiségű médiafogyasztás erősen befolyásolja a vásárlási preferenciáit a fiataloknak, mondta el Miranda Cheung, a kutatócég egyik igazgatója.

A megkérdezettek legalább egyharmada elmondta, hogy kedvenc TV programjai köré szervezi a napját, hogy mindenképp láthassa az adott részt. 25 százalékuk véleménye, hogy nem tudnának internet nélkül élni, és kétharmaduknak muszáj minden nap zenét hallgatnia, írta meg a Reuters.

A legnagyobb médiafogyasztók a régióban a koreaiak, napi 13 órát töltenek ilyen tevékenységekkel, őket követi a hongkongi fiatalság, majd a szingapúriak. A kutatás 12 ázsiai országra terjedt ki, most először Vietnámot és Japánt is beleértve.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés