Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az amerikai netezők decemberben 14,3 milliárd videót néztek meg

Dotkom

Az amerikai netezők decemberben 14,3 milliárd videót néztek meg

Elsöprő győzelmet aratott a Google a decemberi online videóletöltések piacán. Több mint 100 millió felhasználó nézte a cég oldalait, akik 5,9 milliárd videót tekintettek meg.

A comScore piackutató cég adatai szerint 2008 decemberében az Egyesült Államokban 14,3 milliárd videót tekintettek meg a netezők, ami 13 százalékkal volt több mint novemberben. Az év utolsó hónapjában a Google oldalak végeztek az első helyen, hozzávetőlegesen 5,9 milliárd videót néztek meg a felhasználók, ami 41 százalékos a piaci részesedést jelent. Ebből a Youtube-on nézték meg a videók 99 százalékát, így a vállalat lassan elgondolkodhat azon, hogy költségkímélés miatt bezárja a Google videó oldalát. A második helyen a Fox Interactive Media oldala végzett 445 millióval, ami 3,1 százalékos piaci részesedést jelent, a dobogó legalsó fokára pedig a Yahoo! került 330 milliós videó megtekintéssel, ami 2,3 százalékos piaci részesedés.

Közel 150 millióan néztek videót decemberben, amiből több mint 100 millióan a Google oldalain kapcsolódtak ki, ezen a honlapon átlagban 59 videót néztek meg az emberek. A Fox Interactive-on 56,9 millió ember volt fenn, akik átlagban 7,8 videót tekintettek meg, a harmadik helyre a Yahoo! szorult a 42,8 millió nézőjével, akik átlagosan 7,7 videót láttak.

Egy átlag felhasználó 309 percnyi videót néz havonta, ami több mint 5 óra, az amerikaiak 78,5 százaléka látogat ilyen oldalakat. Egy videó átlag hosszúsága átlagosan 3,2 perc – adta hírül a comScore piackutató cég.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés