Connect with us

Hirdetés

technokrata

A SAS csalásfelderítési eszköze nyerte az Év Technológiai Fejlesztése Díjat

Dotkom

A SAS csalásfelderítési eszköze nyerte az Év Technológiai Fejlesztése Díjat

A vezető üzletiintelligencia- és elemzőszoftver-szállító SAS kapta az Év Technológiai Fejlesztése Díjat a vállalati csalásfelderítés és -megelőzés kategóriában, amellyel a Frost & Sullivan jutalmazta a cég csalásfelderítési alkalmazását.

A csalásfelderítő megoldások piacának alapos elemzése után a kutatócég megállapította, hogy a SAS csalásfelderítési eszközei átfogó pontozási és jelentéskészítő platformban egyesítik a fejlett analitikát, a magas szintű döntéshozatali megoldásokat és a kifinomult szabályokat, így biztosítva a pénzintézeti tranzakciók pontos értékelését, beleértve az eladáshelyeken történő, valós idejű banki műveleteket. Ez az integrált megoldás ötvözi az analitikát, a csaláselőrejelzést és -menedzsmentet, amelyek segítenek a bankoknak a folyamatosan változó környezethez való alkalmazkodásban és a visszaélésekre történő azonnali reagálásban.

A SAS Fraud Management nevű szoftvere gyorsabb és alaposabb csalásfelderítést tesz lehetővé akár nemzetközi szinten a kártyaműveletek – vásárlás, fizetés vagy pénzmozgást nem igénylő tranzakciók, mint például a cím-, telefonszám- és PIN-kód-változtatás – valós idejű elemzésének köszönhetően. A szoftvert a vállalat a HSBC pénzintézettel együttműködve fejlesztette ki, akik már a bevezetést követő első három hónap során tapasztalták annak előnyeit, és a nemzetközi kártyaműveletekre is kiterjesztik a csalásfelderítő eszköz használatát.

“A csalások mára a banki és pénzügyi szektor egészét érintő, elkerülhetetlen problémává fejlődtek. A csalók folyamatosan új módszereket fejlesztenek ki, hogy biztonsági réseket üssenek, aminek következtében a pénzintézetek a visszaélések okozta veszteségek megfékezésével küzdenek. A SAS átfogó megoldása a visszaélések megakadályozásához szükséges összes eszközt tartalmazza. A termék főbb technikai jellemzői is jól mutatják a csalásfelderítés és -megelőzés területén jelentkező fejlődést, ezért is nélkülözhetetlen a SAS Fraud Management a banki és pénzügyi intézmények számára” – fejtette ki Achyuthanandan Sampath, a Frost & Sullivan kutatáselemzője.

“A SAS számára megtiszteltetés, hogy kiérdemeltük a Frost & Sullivan rangos elismerését, ami megerősít bennünket abban a hitben, hogy a miénk a jelenleg elérhető legátfogóbb csalásfelderítő eszköz. Mindez jól igazolja a csalásfelderítő-és -megelőző eszközök piacán elfoglalt vezető pozíciónkat, és alátámasztja a SAS sikereit az iparág problémáinak orvoslásában” – mondta TJ Horan, a SAS csalásfelderítési eszközeiért felelős igazgató.

A Frost & Sullivan Technológiai Fejlesztés Díját olyan vállalatnak (vagy személynek) adományozzák, amely olyan fejlesztést hajtott végre, amely az iparág számára elismeréseket, változásokat és a versenyhelyzet javítását eredményezi. Az elismeréssel díjazzák a vállalat kutatási és fejlesztési programjának minőségét és mélységét, valamint a víziót és kockázatvállalási képességet.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés