Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Noreg lett az IBM Év Üzleti Partnere

Dotkom

A Noreg lett az IBM Év Üzleti Partnere

A Noreg Kft., az üzletbiztonsági technológiák és szolgáltatások hazai szakértője másfél éves partnerség után nyerte el az “IBM Év Üzleti Partnere” díjat, amelyet Dr. Paál Péter, az IBM vezérigazgatója adott át a 2009. februárjában megrendezett IBM kick-off partner rendezvényen.

Az IBM az általa 2006-ban felvásárolt ISS (Internet Security Systems) biztonsági megoldásaival kapcsolatos kiemelkedő szaktudásáért és 2008-ban elért kiemelkedő teljesítményéért jutalmazta a Noreg Kft-t.

“Az IBM Év Üzleti Partnere díj valódi érteket jelent számunkra. Egyszerre tükrözi a másfél éve kialakított kiváló partnerkapcsolati együttműködést az IBM-mel, és az IBM elismerését szaktudásunkkal és az IT-biztonsági területen szerzett tapasztalatunkkal kapcsolatban” – mondta Dr. Kőrös Zsolt, a Noreg Kft. ügyvezető igazgatója. A Noreg Kft. fennállása, 1998 óta foglalkozik az ISS technológiáival, a behatolás-detektálás és egyéb megelőző jellegű vállalati biztonsági szoftvermegoldások területén, és az ISS vállalat kizárólagos hazai disztribútora volt 2006. szeptemberéig, amikor az IBM felvásárolta. Ezért különösen büszkék vagyunk arra, hogy az IBM a felvásárlást követően is elismeri szakértői munkánkat” – tett hozzá Dr. Kőrös Zsolt.

Az IBM Legjobb Üzleti Partnere kitüntetést az IBM évente kiosztja partnerei számára. A díjakat a partnerek többek között portfolió bővítésért, egy-egy jelentősebb projekt vagy üzlet kivitelezéséért, egy-egy területen kiemelkedő szakmai hozzáadott értékéért illetve egész éves teljesítésükért kaphatják meg.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés