Connect with us

technokrata

A Navigator és az SAP nyerte a tendert

Dotkom

A Navigator és az SAP nyerte a tendert

A NAVIGATOR Informatika Zrt.és a vele konzorciumban induló SAP Hungary Kft. nyerte az Állami Autópálya Kezelő Zrt. (ÁAK) új SAP rendszerének kiépítésére és üzemeltetésére kiírt közbeszerzési pályázatot.

A megállapodás értelmében a NAVIGATOR fő feladata lesz az ÁAK SAP rendszereihez szükséges architektúra megtervezése, az új hardver és szoftver elemek beszerzése, a rendszer felépítése, illetve az adatmigráció a jelenlegi rendszerből az újonnan felépített rendszerbe. A megbízás 2 évre szól, értéke több mint 70 millió forint.

A NAVIGATOR a hardver, az operációs rendszer, az adatbázis-kezelő rendszer és az SAP teljes körű üzemeltetését is ellátja. Emellett helyszíni üzemeltetési támogatást, illetve üzemeltetési és fejlesztési tanácsadást is nyújt az ÁAK által jelenleg már használt, és a későbbiekben bevezetésre kerülő modulokra, valamint rendszerekre.

Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. hirdetmény közzétételével induló tárgyalásos eljárást indított új SAP rendszerének kiépítésére és üzemeltetésére. A pályázatra 6 vállalat nyújtott be ajánlatot, amelyből 4 bizonyult érvényesnek. Az Állami Autópálya Kezelő Zrt a gazdasági, illetve a műszaki-szakmai szempontok mellett a legalacsonyabb ajánlati ár alapján hirdette ki a NAVIGATOR Informatika Zrt.-t és a vele közös konzorciumban induló SAP Hungary Kft.-t nyertes ajánlattevőkként.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

huawei

Dotkom

Teljesen megújul a Huawei közösségi oldala

2021. január 25. hétfő

Dotkom

Az alaprendszerek újjászületése

2021. január 25. hétfő
eház

Dotkom

Az eHÁZ lett Az Év Blockchain Megoldása

2021. január 22. péntek
cisco

Dotkom

Webex innovációk sorát jelentette be a Cisco

2021. január 12. kedd
vodafone

Műszaki Magazin