Connect with us

technokrata

A legjobb női munkahely az SAP

Dotkom

A legjobb női munkahely az SAP

Az SAP Hungary Kft. bejelentette, hogy a Magyar Női Karrierfejlesztési Szövetség által kíírt Legjobb Női Munkahely-2008 díjpályázaton elnyerte a “Legjobb Női Munkahely 2008” címet. Az első helyezést megosztva, a 250 főnél többet foglalkoztató vállalatok kategóriájában érdemelte ki a szoftvercég.

A díjat Ablonczy Balázs, az SAP Hungary Kft. ügyvezető igazgatója vette át a Parlamentben. A pályázat célja az volt, hogy rámutasson a nők foglalkoztatásának esélyegyenlőségi szempontján túl a nők alkalmazásának gazdasági szükségszerűségére is, és bemutassák a legjobb vállalati gyakorlatokat. A pályázati anyagok elbírálása során ezeket a szempontokat vizsgálták: tisztességes munkafeltételek, karrierlehetőség, előremenetel biztosítása, egészség és jó közérzet megőrzésének lehetősége, készségek fejlesztésének lehetősége; munka és a magánélet összeegyeztethetősége.

Ablonczy Balázs a díj átadását követő prezentációjában elmondta: “a díj jó hírvivő arra, hogy megmutassa, a nőknek az IT szektorban is fontos szerepük van, mivel hozzájárulnak az iparág hosszú távú fenntarthatóságához. Az SAP hazai ügyvezetője továbbá kiemelte: “ahhoz, hogy egy cég a legjobb női munkahely legyen, szükséges, hogy ne csak a nők, hanem a férfiak számára is vonzó legyen az adott munkahely. Ennek egyik eleme számunkra, hogy mindenkit egyenlőként kezelünk, valamint élvezzük a munkahelyi diverzitás előnyeit is: mások vagyunk, és másként gondolkozunk, de egy irányba tekintünk. Ebben van az erőnk.”

Az évenkénti díjat most írták ki második alkalommal.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Hirdetés

Műszaki-Magazin.hu