Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Canon az SAP Printer Vendor program arany fokozatú tagja

Dotkom

A Canon az SAP Printer Vendor program arany fokozatú tagja

A Canon az SAP Printer Vendor program arany fokozatú tagjává vált. A jövőben a Canon olyan készülékeket fejleszt, amelyek segítségével az ügyfelek közvetlenül az SAP-alkalmazásokból nyomtathatják ki dokumentumaikat.

Az SAP és a nyomtatógyártók az SAP Printer Vendor program keretein belül közösen fejleszthetnek kiemelkedő minőségű nyomtatási megoldásokat az SAP felhasználók számára. A programban résztvevő gyártók – így a Canon is – speciális SAP fejlesztőkörnyezethez férnek hozzá, amelynek köszönhetően a készülékeken optimalizálható az ügyfelek SAP-alapú környezetének támogatása.

“Az SAP programjához való csatlakozással nyomtatóink támogatják a SAP üzleti szoftvereket, hiszen célunk olyan teljes körű üzleti megoldásokat nyújtani ügyfeleinknek, amelyek segítségével növelhetik üzletmenetük hatékonyságát. Így elengedhetetlen, hogy képalkotó megoldásaink zökkenőmentesen működjenek együtt a piac legszélesebb körben használt üzleti szoftverével” – mondta Paul Rowntree, a Canon Europe CBS üzletágának európai marketingigazgatója.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés