Connect with us

technokrata

A Canon az SAP Printer Vendor program arany fokozatú tagja

Dotkom

A Canon az SAP Printer Vendor program arany fokozatú tagja

A Canon az SAP Printer Vendor program arany fokozatú tagjává vált. A jövőben a Canon olyan készülékeket fejleszt, amelyek segítségével az ügyfelek közvetlenül az SAP-alkalmazásokból nyomtathatják ki dokumentumaikat.

Az SAP és a nyomtatógyártók az SAP Printer Vendor program keretein belül közösen fejleszthetnek kiemelkedő minőségű nyomtatási megoldásokat az SAP felhasználók számára. A programban résztvevő gyártók – így a Canon is – speciális SAP fejlesztőkörnyezethez férnek hozzá, amelynek köszönhetően a készülékeken optimalizálható az ügyfelek SAP-alapú környezetének támogatása.

“Az SAP programjához való csatlakozással nyomtatóink támogatják a SAP üzleti szoftvereket, hiszen célunk olyan teljes körű üzleti megoldásokat nyújtani ügyfeleinknek, amelyek segítségével növelhetik üzletmenetük hatékonyságát. Így elengedhetetlen, hogy képalkotó megoldásaink zökkenőmentesen működjenek együtt a piac legszélesebb körben használt üzleti szoftverével” – mondta Paul Rowntree, a Canon Europe CBS üzletágának európai marketingigazgatója.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
honor

SmartPhone

A Honor 9X Pro már elérhető Magyarországon

2020. szeptember 16. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin