Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vírusirtó Macintoshra

Dotkom

Vírusirtó Macintoshra

Megjelent az ESET Cybersecurity for Mac.

Több más gyártó után az ESET is bemutatta a Macintosh-ok védelmére szánt programcsomagját, ami biztonságosabbá teszi az egyébként kevésbé támadott alternatív operációs rendszereket. Az ESET Cybersecurity teljes körű védelmet kínál a Mac felhasználók számára az internetes kártevőkkel szemben. A szoftver nem csupán a Macintosh-okra írt vírusokat állítja meg, de a Windows és Linux platformra készült kártevőket is, így megakadályozza, hogy a Mac felhasználók tudtukon kívül továbbítsák ezeket.

ESET Cybersecurity

A biztonsági programcsomag ugyanazt a heurisztikus ThreatSense technológiát kínálja, mint a Windows-os ESET NOD32 Antivirus, így intelligens algoritmusok segítségével felismeri a legújabb kártevőket is, és alacsony erőforrásigényének köszönhetően nem lassítja le a számítógépeket. Az ESET Cybersecurity blokkolja az internetről érkező kártevőket és a fertőzött cserélhető adathordozókat. A felhasználók személyre szabhatják a kézzel indított víruskeresés mélységét, beállíthatják a víruskeresés idejét, valamint az átvizsgálni kívánt archívum méretét.

Az otthoni felhasználóknak szánt programcsomag 32 vagy 64 bites Intel processzort igényel, és a Mac OS X 10.5.x (Leopard), valamint a Mac OS X 10.6.x (Snow Leopard) rendszereket támogatja. Az üzleti felhasználásra szánt változat ESET NOD32 Antivirus Business Editon for Mac OS X néven kerül forgalomba, és tartalmazza a központi menedzsment funkciókat is, melyek segítségével egyetlen konzolon keresztül, távolról konfigurálható az OS X és a Windows alapú gépek védelme a vállalati hálózaton belül.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés