Connect with us

Hirdetés

technokrata

Titkosítás, Symantec módra

Dotkom

Titkosítás, Symantec módra

PGP és Intel lopásgátló technológia.

A Symantec nyilvánossága hozta titkosítási megoldásainak kiterjesztését. A PGP Whole Disk Encryption és az Intel lopásgátló technológiájának ötvözésével, a Symantec ügyfelei biztonsággal védhetik meg eszközeiket és személyes adataikat. Az Intel hardver-alapú lopásgátló megoldásai már valamennyi újabb notebookban megtalálhatóak, amelyek Intel Core i3/i5/i7 vagy Intel Core vPro processzorokkal rendelkeznek. Ezek a megoldások lehetővé teszik a hálózati rendszergazdáknak, hogy a vállalati eszközök elvesztése esetén távolról is letilthassák az illetéktelen hozzáférést. A PGP Universal Server által az adminisztrátorok azonnal kizárhatják az elveszett, vagy ellopott notebookokat a rendszerből. Az elveszett eszközök megkerülése után pedig lehetőség van a rendszer teljes helyreállítására.

A PGP Whole Disk Encryption fokozza a teljesítményt az Intel AES-NI technológia támogatásával, mely az Intel újgenerációs processzoraiban található. Az AES-NI utasításkészlet felgyorsítja az adatok titkosítását és dekódolását, és akár 40 százalékkal is képes csökkenteni a laptopok titkosítási folyamataihoz szükséges időt.

A Symantec számos titkosítási megoldást kínál minden olyan szervezet számára, mely meg akarja védeni vállalati információit az adatlopás ellen. A sárga-fekete vállalat már dolgozik a Symantec Endpoint Encryption Full Disk Edition újabb változatán, Mac OS X támogatással. A tervek szerint a termék a már megjelent PGP Whole Disk Encryption Mac verziója mellett lesz elérhető. A Symantec titkosítási megoldásai támogatják a Mac OS X, az Ubuntu és Red Hat Linux, a Windows Mobile és a BlackBerry platformokat.

Elérhetőség
A PGP Whole Disk Encryption Intel Anti-Theft Technology 2.0 támogatással, a Symantec Endpoint Encryption Device Control, a Symantec Endpoint Encryption Removable Storage Edition, valamint a Symantec Endpoint Encryption Full Disk Mac OS X támogatással várhatóan 2011 végén lesz elérhető.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés