Connect with us

technokrata

Új vezető a hazai Google élén

Dotkom

Új vezető a hazai Google élén

A Google Magyarország bejelentette új vezetőjét, Heal Edina személyében.

Google Heal EdinaHeal Edina széleskörű tapasztalattal rendelkező, ismert hazai médiaszemélyiség. Sok éves, vezető reklámügynökségeknél végzett munka után a zeneipar irányába fordult, Franciaországban és Angliában élt. 1998-tól 2 évig a Polygram lemezkiadó marketing igazgatójaként, majd az EMI ügyvezető igazgatójaként tevékenykedett. Pályáját londoni tartózkodása során gyerekcipők tervezésével és gyártásával is színesítette.

2004-ben tért vissza Magyarországra, a rákövetkező évben a Sláger Rádió vezérigazgató helyetteseként, egy év múlva pedig vezérigazgatójaként találkozhatott vele a szakma.

A Google magyarországi csapatát Heal Edina szeptember végétől erősíti, első két hetét a cég külföldi irodáiban tölti. Az új vezető a vállalat hazai növekedését és további fejlesztését tekinti legfontosabb céljának.

„Biztos vagyok benne, hogy az elkövetkező időszak még az eddigieknél is mozgalmasabb lesz a Google Magyarország életében. Örömmel csatlakozom egy olyan szervezethez, mely jövőbe mutató technológiáival és ötleteivel támogatja a felhasználókat. Azon fogok dolgozni, hogy ezeket a dinamikus és előremutató tevékenységeket támogassam, mind nemzetközi, mind hazai szinten” – mondta el kinevezésekor Heal Edina.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin