Connect with us

technokrata

Új vezető a hazai Google élén

Dotkom

Új vezető a hazai Google élén

A Google Magyarország bejelentette új vezetőjét, Heal Edina személyében.

Google Heal EdinaHeal Edina széleskörű tapasztalattal rendelkező, ismert hazai médiaszemélyiség. Sok éves, vezető reklámügynökségeknél végzett munka után a zeneipar irányába fordult, Franciaországban és Angliában élt. 1998-tól 2 évig a Polygram lemezkiadó marketing igazgatójaként, majd az EMI ügyvezető igazgatójaként tevékenykedett. Pályáját londoni tartózkodása során gyerekcipők tervezésével és gyártásával is színesítette.

2004-ben tért vissza Magyarországra, a rákövetkező évben a Sláger Rádió vezérigazgató helyetteseként, egy év múlva pedig vezérigazgatójaként találkozhatott vele a szakma.

A Google magyarországi csapatát Heal Edina szeptember végétől erősíti, első két hetét a cég külföldi irodáiban tölti. Az új vezető a vállalat hazai növekedését és további fejlesztését tekinti legfontosabb céljának.

„Biztos vagyok benne, hogy az elkövetkező időszak még az eddigieknél is mozgalmasabb lesz a Google Magyarország életében. Örömmel csatlakozom egy olyan szervezethez, mely jövőbe mutató technológiáival és ötleteivel támogatja a felhasználókat. Azon fogok dolgozni, hogy ezeket a dinamikus és előremutató tevékenységeket támogassam, mind nemzetközi, mind hazai szinten” – mondta el kinevezésekor Heal Edina.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

TAG Heuer Monaco

SmartWatch

Új Monaco karórákat mutat be a Tag Heuer

2020. december 1. kedd
Casio G-Shock Dragon Ball Z karóra

SmartWatch

Különleges karácsonyi nyereményjátékot indított a Casio

2020. november 29. vasárnap
XPLORA okosóra

SmartWatch

Mindig karnyújtásnyira, mindig biztonságban:

2020. november 26. csütörtök
Huawei Mate 40 Pro
samsung frame tv

Smart-TV

Virtuális utazás a The Frame TV képernyőjén

2020. november 24. kedd
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin