Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyen vírusvédelem a Microsofttól

Dotkom

Ingyen vírusvédelem a Microsofttól

A Microsoft Security Essentials október első felétől nemcsak az otthoni felhasználók, hanem maximum tíz számítógépig a kisvállalkozások számára is ingyenesen elérhető lesz.

A Microsoft Security Essentials (MSE) a Windows operációs rendszer beépített szolgáltatásaival és az Internet Explorer böngészőkkel karöltve egyszerű és biztonságos internetezést nyújt minden használója számára. A szoftver ráadásul nemcsak a vírusok, hanem a kémprogramok és más rosszindulatú alkalmazások ellen is hathatós védelmet garantál. A MSE ugyanarra a Forefront technológiára épül, amely a Microsoft üzleti felhasználóknak szánt biztonsági megoldásainak is alapja. A szoftver használata nem igényel regisztrációt, azonban kizárólag eredeti Windows operációs rendszerre telepíthető.

Microsoft Security Essentials (MSE)

„Bár csak február óta érhető el magyarul, a Microsoft Security Essentials máris jelentős népszerűségre tett szert az otthoni felhasználók körében.” – mondta el Tóth András Mihály, a Microsoft Windows üzletágának vezetője. A Microsoft Security Essentials-t úgy tervezték, hogy észrevétlenül fusson a háttérben, és csak akkor figyelmeztesse a felhasználót, ha valami tennivalója van. Korlátozott mértékben veszi igénybe a processzort és a memóriát, és valós időben védi a PC-t a fertőzésektől. A Microsoft biztonsági termékei közül elsőként használja a vállalat új „dinamikus aláírás” szolgáltatását (Dynamic Signature Service), amellyel a felhasználók már a következő betervezett letöltés előtt élvezhetik a legújabb vírusdefiníciós fájlok által nyújtott védelmet.

A Microsoft Security Essentials 32 bites és 64 bites PC-vel is kompatibilis, és a következő operációs rendszereket támogatja: Windows XP SP2/SP3, Windows Vista és Windows 7 (Windows XP módban is). Letöltés itt.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés