Connect with us

technokrata

Egymást kizáró fogalmakat egyesített az Oracle

Dotkom

Egymást kizáró fogalmakat egyesített az Oracle

Nyílt szabványok alapján.

Az Oracle jelentős előrelépésről számolt be az alkalmazásbiztonság területén az Oracle Identity Management 11g-nek köszönhetően.

Az Oracle bemutatta a szervezetek alkalmazásbiztonsági feladatainak egyszerűsítését szolgáló, nyílt szabványokon alapuló, kategóriájukban vezető alkotóelemekből felépített, átfogó és integrált Oracle Identity Management 11g termékegyüttest, amely egy sor közös komponens révén páratlanul szoros integrációt valósít meg az alkalmazáscsomagban.

A fejlesztő cég közleménye szerint az iparág első szolgáltatásorientált biztonsági architektúrájaként az Oracle Identity Management 11g a fejlesztők számára megosztott szolgáltatásokat biztosít az identitásfelügyeleti és jelszókezelési feladatokhoz. Emellett erős hitelesítési és jogosultság-ellenőrzési, munkafolyamat-kezelési és auditálási funkciókkal is rendelkezik, aminek köszönhetően az alkalmazásbiztonság megvalósítása lényegesen egyszerűbbé válik. A rendszer a számításifelhő-környezetekhez is használható, így lehetővé teszi mind a helyi, mind a távoli alkalmazások és rendszerek egypontos felügyeletét.

Az Oracle Fusion Middleware 11g részét képező Oracle Identity Management 11g a gyártó szerint úttörő jelentőségű, identitáselemzésen alapuló funkciókat kínál az intelligens jogszabályi megfelelőség biztosításához. Az említett funkciók segítségével áttekintést nyújt a szervezet biztonsági és megfelelőségi állapotáról, ami felgyorsítja a jogszabályi megfelelőség elérését, javítja az átláthatóságot és proaktív módon csökkenti a kockázatokat.

“Az Oracle Identity Management 11g innovációs és integrációs fejlesztései az elmúlt öt év legjelentősebb áttörését jelentik az identitáskezelés területén” – fogalmazott Amit Jasuja, az Oracle Identity Management termékcsaládjáért felelős alelnöke. Hozzátette, a “kategóriaelső” és a “teljesen integrált” hagyományosan egymást kizáró fogalmak voltak, az Oracle Identity Management 11g azonban új mércét állít a két szempont együttes megvalósításával.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

balmuda

SmartPhone

A japán kenyérpirítógyár mobilokkal próbálkozik

2021. május 17. hétfő
legerősebb androidos mobiltelefonok listája 2021. árprilis

SmartPhone

Íme a legerősebb androidos mobilok

2021. május 15. szombat
google pixel

SmartPhone

Színre lépett a Google Pixel 5a

2021. május 11. kedd
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin

Hirdetés