Connect with us

Hirdetés

technokrata

14 hibával kevesebb – frissült a Firefox

Dotkom

14 hibával kevesebb – frissült a Firefox

A Mozilla böngészője ismét biztonságosabbá vált – letölthető a Firefox 3.6.7-es változata.

Tegnap jelentette be a nyíltforrású böngészőt fejlesztő alapítvány, hogy szoftvere biztonsági frissítésen esett át, minek köszönhetően 14 sebezhetőséget kiiktatva megjelent a legújabb, Firefox 3.6.7 (letöltés itt). Az összes ismertebb platformon egyszerre debütált kiadás sérülékenységei közül nyolcat minősítettek kritikusnak, kettőt magas szintűnek, négyet pedig mérsékelten veszélyesnek. A kritikus fontosságú hibák (melyek miatt ajánlott a mielőbbi telepítés) többek között memóriaproblémákat, plug-in sebezhetőségeket okoztak, és lehetővé tették, hogy egy megfelelő ismeretek birtokában levő támadó távolról tetszőleges kódot futtasson a sebezhető rendszereken.

Megújult Download adatbázisunkból letölthetők az új változatok angol és magyar nyelven. Sőt, Windows-ra még az úgynevezett Portable verzió is elérhető, mely telepítést nem igénylő módon, akár pendrive-on hordozva is futtatható.

Aki a két hete kiadott negyedik generációs Firefox iránt érdeklődik, az itt olvashat további részleteket a jelenleg még bétaállapotban levő, de ígéretesnek tűnő fejlesztésről.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés