Connect with us

Hirdetés

technokrata

Beck György elnök-vezérigazgatóként folytatja

Dotkom

Beck György elnök-vezérigazgatóként folytatja

A Vodafone magyarországi leányvállalatát 2010 áprilisától elnök-vezérigazgatóként vezeti tovább Beck György, akit a Vodafone Group kért fel a Vodafone Magyarország Zrt. igazgatósága elnöki pozíciójának betöltésére – jelentette be néhány hete a társaság.

Beck Györgyöt 2007 januárjában nevezték ki vezérigazgatónak a Vodafone-hoz. Az első időszakban a vállalat reorganizációja és imázsának megváltoztatása volt az elsődleges feladata. Beck nevéhez köthető a mára már számos sikert eredményező Huawei-együttműködés kialakítása. Ez idő alatt egyéb regionális és globális pályázókkal folytatott éles versenyben sikerült Magyarországra hozni a Vodafone pénzügyi szolgáltató központját (Vodafone Operációs Központ Magyarország Zrt., VOCH), amely pénzügyi, humánerőforrás-tevékenységet és beszállítói kapcsolatok menedzseléséhez kötődő feladatokat végez az egész Vodafone Csoport számára. Tavaly szintén komoly vodafone-os konkurenciát megelőzve újabb jelentős beruházásnak nyitott kaput Miskolcon Beck. Így került ide a Vodafone új regionális ügyfélszolgálati központja. Ő írta alá a Vodafone négyéves főtámogatói szerződését a Magyar Vízilabda Szövetséggel, valamint elkötelezettségének köszönhetően – a számos hazai befektetés által – időközben a Vodafone vált a Magyarországon leginkább gyökeret vert multivá a három mobilszolgáltató közül – olvasható a társaság közleményében.

A Vodafone Beck vezetése alatt hamar felismerte a mobilinternetben rejlő lehetőségeket, ezért erre a területre a vállalat különösen nagy hangsúlyt fektetett az elmúlt években. Így ebben a szegmensben a Vodafone sokkal nagyobb piaci részesedést könyvelhet el, mint a mobiltávközlésben általában. Tavaly csak a Vodafone tudta növelni teljes, illetve aktív ügyfélszámát, elérte a valaha legmagasabb magyarországi piaci részesedését 22,07 százalékkal, miközben a teljes magyar mobilpiac 432 ezer előfizetővel csökkent.”Amellett, hogy számomra elnökké választásom nagyon nagy megtiszteltetés, úgy érzem, hogy ez a munkatársaimmal közösen elért eredmények elismerése. Versenytársainkkal összehasonlítva jó eredményeket tudunk felmutatni, elégedetten hátradőlni azonban nincs okunk. A piaci átlagot meghaladó teljesítményre azért volt képes a Vodafone Magyarország, mert az ügyfelek számára vonzó új szolgáltatásokkal és a minőséget javító beruházásokkal válaszolt a globális pénzügyi válságra, valamint a telített mobilpiaci helyzetből fakadó kihívásokra” – nyilatkozta az elnök-vezérigazgató.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés