Connect with us
Hirdetés

technokrata

Új lakásbiztonsági megoldás

Dotkom

Új lakásbiztonsági megoldás

A T-Home elérkezettnek látta az időt arra, hogy belépjen a vagyonvédelem, és azon belül is a távfelügyelet piacára. A piacra lépéshez, a már korábban rendelkezésre álló távközlési szolgáltatások mellett, csak egy egyszerűen felszerelhető és üzembe helyezhető riasztórendszert kellett “bedobozolnia” a magenta társaságnak.

A T-Home új, Otthonőrzőnek elnevezett szolgáltatásával megelőzhető vagy jelezhető az otthonokat és az otthonlévőket fenyegető veszélyek egy része (betörés, lakástűz, gázszivárgás, szén-monoxid-mérgezés). A távközlési cég szerint egyszerűen telepíthető és használható rendszer e-mailben vagy mobiltelefonon értesíti felhasználóját a riasztási eseményekről, akár áramkimaradás esetén is.”A T-Home az Otthonőrző szolgáltatással új piaci területre lépett, amellyel ügyfeleink jobb kiszolgálását, növekvő elégedettségét szeretnénk elérni. A fejlesztéssel a már ismert telekommunikációs és infokommunikációs ajánlatainkon túl az otthonok nyugalmához és biztonságához is szeretnénk hozzájárulni” – hangsúlyozta Winkler János, a Magyar Telekom Nyrt. vezérigazgató-helyettese. “Az új szolgáltatás a vezeték nélküli rádiókommunikáció és a szélessávú internettechnológia segítségével figyeli otthonunkat, a nyitásérzékelőkön és a felszerelt mozgásérzékelőkön keresztül” – tette hozzá Pataki Róbert, a Magyar Telekom stratégiai és üzletfejlesztési vezérigazgató-helyettese.

A szolgáltatás részeként kínált központi egység a felszerelt érzékelőkkel, távirányítókkal, kamerával biztonságos vezeték nélküli technológiával kommunikál, továbbá rajta keresztül jut el az információ a felhasználóhoz. Ha valaki megpróbál betörni a lakásba, a szenzorok érzékelik azt, és jeleznek a központi egységnek, amely a szélessávú interneten keresztül azonnal riaszt: üzenetet küld a megadott mobiltelefonszámra vagy e-mail-címre – ezek után, ha szükséges, gyorsan és könnyen lehet intézkedni. A központi egység tartalék akkumulátorral, valamint gprs-kapcsolattal rendelkezik, így a rendszer áramkimaradás vagy a vezetékes internetszolgáltatás szünetelése esetén is működőképes marad.

Az Otthonőrző telepítése rendkívül egyszerűen, szakember segítsége nélkül megoldható. A rendszert szabadon bővíthetjük új érzékelőkkel, kiterjeszthetjük, testre szabhatjuk: a különböző eszközök igényeinknek megfelelően – a központi egység kivételével – külön-külön is megvásárolhatók. A nyitásérzékelő, a mozgásérzékelő, a távirányító és a kamera vezeték nélküli kapcsolatban áll a központi egységgel, a bővítések pedig szabadon illeszthetők a korábban vásárolt Otthonőrző rendszerhez.

A T-Home az Otthonőrző szolgáltatást négy (Alap, Kicsi, Közepes és Extra) csomaggal kínálja, egyéves hűségidő vállalásával: a kínálatban a 40 négyzetméternél kisebb lakásokhoz, garzonokhoz tartozó ajánlattól kezdve a 110 négyzetméternél nagyobb lakásokra szabott ajánlatokig számos lehetőség megtalálható – írja a T-Home közleménye.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés