Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új lakásbiztonsági megoldás

Dotkom

Új lakásbiztonsági megoldás

A T-Home elérkezettnek látta az időt arra, hogy belépjen a vagyonvédelem, és azon belül is a távfelügyelet piacára. A piacra lépéshez, a már korábban rendelkezésre álló távközlési szolgáltatások mellett, csak egy egyszerűen felszerelhető és üzembe helyezhető riasztórendszert kellett “bedobozolnia” a magenta társaságnak.

A T-Home új, Otthonőrzőnek elnevezett szolgáltatásával megelőzhető vagy jelezhető az otthonokat és az otthonlévőket fenyegető veszélyek egy része (betörés, lakástűz, gázszivárgás, szén-monoxid-mérgezés). A távközlési cég szerint egyszerűen telepíthető és használható rendszer e-mailben vagy mobiltelefonon értesíti felhasználóját a riasztási eseményekről, akár áramkimaradás esetén is.”A T-Home az Otthonőrző szolgáltatással új piaci területre lépett, amellyel ügyfeleink jobb kiszolgálását, növekvő elégedettségét szeretnénk elérni. A fejlesztéssel a már ismert telekommunikációs és infokommunikációs ajánlatainkon túl az otthonok nyugalmához és biztonságához is szeretnénk hozzájárulni” – hangsúlyozta Winkler János, a Magyar Telekom Nyrt. vezérigazgató-helyettese. “Az új szolgáltatás a vezeték nélküli rádiókommunikáció és a szélessávú internettechnológia segítségével figyeli otthonunkat, a nyitásérzékelőkön és a felszerelt mozgásérzékelőkön keresztül” – tette hozzá Pataki Róbert, a Magyar Telekom stratégiai és üzletfejlesztési vezérigazgató-helyettese.

A szolgáltatás részeként kínált központi egység a felszerelt érzékelőkkel, távirányítókkal, kamerával biztonságos vezeték nélküli technológiával kommunikál, továbbá rajta keresztül jut el az információ a felhasználóhoz. Ha valaki megpróbál betörni a lakásba, a szenzorok érzékelik azt, és jeleznek a központi egységnek, amely a szélessávú interneten keresztül azonnal riaszt: üzenetet küld a megadott mobiltelefonszámra vagy e-mail-címre – ezek után, ha szükséges, gyorsan és könnyen lehet intézkedni. A központi egység tartalék akkumulátorral, valamint gprs-kapcsolattal rendelkezik, így a rendszer áramkimaradás vagy a vezetékes internetszolgáltatás szünetelése esetén is működőképes marad.

Az Otthonőrző telepítése rendkívül egyszerűen, szakember segítsége nélkül megoldható. A rendszert szabadon bővíthetjük új érzékelőkkel, kiterjeszthetjük, testre szabhatjuk: a különböző eszközök igényeinknek megfelelően – a központi egység kivételével – külön-külön is megvásárolhatók. A nyitásérzékelő, a mozgásérzékelő, a távirányító és a kamera vezeték nélküli kapcsolatban áll a központi egységgel, a bővítések pedig szabadon illeszthetők a korábban vásárolt Otthonőrző rendszerhez.

A T-Home az Otthonőrző szolgáltatást négy (Alap, Kicsi, Közepes és Extra) csomaggal kínálja, egyéves hűségidő vállalásával: a kínálatban a 40 négyzetméternél kisebb lakásokhoz, garzonokhoz tartozó ajánlattól kezdve a 110 négyzetméternél nagyobb lakásokra szabott ajánlatokig számos lehetőség megtalálható – írja a T-Home közleménye.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés