Connect with us

Hirdetés

technokrata

Távszámlázik az Elmű-Émász is

Dotkom

Távszámlázik az Elmű-Émász is

Új társaság csatlakozik novembertől a Magyar Telekom Távszámla rendszeréhez.

Az Elmű-Émász csoport a sikeres regisztrációt követően a Távszámla portálon keresztül biztosítja lakossági és üzleti ügyfeleinek, hogy fogadják, illetve igény szerint azon keresztül befizessék a számláikat.”Az Elmű-Émász több millió számlát bocsát ki havonta, amelyek kezelése óriási erőfeszítést igényelt eddig a munkatársainktól. A Távszámla szolgáltatástól azt várjuk, hogy a számlázással kapcsolatos feladataink egyszerűsödnek, kollégáink leterheltsége csökken, több idő marad a fogyasztói ügyek intézésére és nem utolsósorban, a papír megtakarítása révén, hozzájárulhatunk a környezet védelméhez” – emelte ki a csatlakozás melletti döntésük indokait dr. Boross Norbert, az Elmű-Émász kommunikációs igazgatója.

Az Elmű-Émász cégcsoport belépésével újabb 2,3 millió fogyasztó számára válik elérhetővé a Távszámla szolgáltatás, ahol immáron együtt lesznek kezelhetőek az áram-, a gáz-, a vezetékes és mobiltelefon-, az internet- és tévészolgáltatások elektronikusan is hitelesített számlái.”Az elektronikus számlakezeléssel a sárga csekkek teljes mértékben kiválthatóak és ennek megfelelően jelentősen csökkenthető a hulladéktermelés mértéke. Nem beszélve arról, hogy az energiahasználatból adódó környezeti terhelés is drasztikusan redukálható a távszámlázás beiktatásával” – fejtette ki a fenntartható fejlődést támogató innováció előnyeit Veress Sándor, a Magyar Telekom vállalati üzletágának vezető üzletfejlesztési menedzsere.

A fogyasztók érdeklődése is rohamléptekkel fejlődött a szolgáltatás iránt. A Magyar Telekom a Távszámla szolgáltatást 2005 májusában indította el az interneten. A Magyar Telekom Vállalati Szolgáltatások Üzletágának (T-Systems) tapasztalatai szerint jelentősen növekedett azoknak a száma az elmúlt négy évben, akik inkább már az internet segítségével rendezik a rezsiköltségeiket. A szolgáltatást ingyenesen igényelhetik a felhasználók. nJelenleg tizenöt számlakibocsátó elektronikus számláit kezeli a Távszámla rendszere, de tárgyalások folynak több társasággal is, amelyek igénybe vennék ezt a szolgáltatást.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés