Connect with us

Hirdetés

technokrata

Indiába menne az RBS

Dotkom

Indiába menne az RBS

Kétmilliárd dolláros outsourcingot tervez a Royal Bank of Scotland; a pénzintézet informatikai tevékenységeket szervezne ki Indiába.

A Royal Bank of Scotland kétmilliárd dollár értékben szervezné ki back office tevékenységét és alkalmazás fejlesztési projektjeit Indiába. A megbízás öt évre szólna, és olyan cégek lennének a partnerek mint a Tata Consultancy Services és az Infosys – jelentette szerdán az Economictimes.com.

A bank nagyjából négymilliárd dollárt szeretne megtakarítani a működési költségeiben 2011-re a IT-tevékenységek kiszervezésével, és nagyobb hangsúlyt fektetne a marketingre. A lapinformáció Stephan Hester vezérigazgató befektetőknek szóló múlt heti jelentésén alapul.

Az RBS emelett azt tervezi, hogy konszolidálja adatközpontjait, kicseréli a jelenlegi biztosítási ügyfélrendszerét és újabb kereskedelmi banki megoldásokkal jelentkezik.

A Wall Street Journal értesülései szerint az RBS előrehaladott tárgyalásban áll a HSBC-velaz RBS eszközeinek átvételéről három ázsiai országban, Kínában, Indiában és Malajziában.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés