Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-Mobile-szélessáv Toshiba-laptopokkal

Dotkom

T-Mobile-szélessáv Toshiba-laptopokkal

A Toshiba, a számítástechnikai és elektronikai megoldások vezető gyártója és forgalmazója, valamint a T-Mobile, a hazai mobilinternet-piac vezető szolgáltatója bejelentették, hogy a számítástechnikai boltok polcaira kerülnek a Toshiba 3g/hsdpa-s modemmel ellátott modelljei, amelyekhez a vásárlók internet-hozzáférést is kapnak.

Az együttműködés keretében ugyanis minden új, 3g/hsdpa-s modemmel ellátott Toshiba laptop vásárlása esetén a felhasználó a laptophoz csomagolva egy mobilinternetezésre alkalmas T-Mobile Domino Net sim-kártyát kap, amellyel – a laptop telepítését, a sim-kártya aktiválását, valamint a kívánt adatcsomag kiválasztását követően – azonnal elérheti a világhálót.

A Toshiba és a T-Mobile együttműködése révén a vásárló így egyszerűen elérheti az internetet otthon, nyaralás vagy akár utazás közben is. Az akcióban részt vevő, beépített 3g/hsdpa-s modemmel, webkamerával, mikrofonnal és hangszóróval felszerelt Toshiba laptopokon (egyes Portégé, Tecra és NB100-as modellek) a T-Mobile-mobilinternet segítségével az e-mailezés, a videomegosztás, a képek vagy hanganyagok fel-, illetve letöltése mellett a videochatelés vagy akár a videotelefonálás is könnyen elérhető.

A Domino Net sim-kártya 3990 forint egyenleget tartalmaz, és az aktiválástól számítva 366 nap rendelkezésre állási időt biztosít, amely időszak feltöltés esetén természetesen meghosszabbodik. A hűségnyilatkozat nélkül használható sim-kártyát elég mindig az adatforgalmi igény szerinti egyenleggel feltölteni, ezért használata rugalmas és a költségek is könnyen kézben tarthatóak. A T-Mobile 3G/HSDPA-hálózata jelenleg több mint háromszázhúsz településen, a lakosság 69 százalékának lakóhelyén érhető el, a lefedettség és a sávszélesség folyamatosan bővül.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés