Connect with us

technokrata

Hazánkban gyártott interaktív táblák

Dotkom

Hazánkban gyártott interaktív táblák

Összeszerelő üzemet létesít a SMART Technologies Vácott.

A SMART Technologies Smart Board interaktív digitális táblák tömeges gyártásába kezd hazánkban. A táblák összeállítását az alkatrész előállítással és összeszereléssel foglalkozó Zollner Csoport végzi majd Vác városban található üzemében. A Zollner üzemében kezdetben évente 125 ezer darab SMART Board 600-as interaktív tábla készül majd, amely mennyiséggel a SMART jelentősen növeli éves globális gyártókapacitását. Amikor a gyártás idén júniusban teljes kapacitással beindul Vácott, az üzem 140 dolgozója foglalkozik majd az interaktív táblák összeszerelésével.

Az oktatási eszközök hazai gyártásával az EMEA (Európa, Közel-Kelet, Afrika) régió kiszolgálása jelentősen javul. Jelenleg az összes SMART Board 600-as táblát a cég kanadai összeszerelő üzemében készítik, Ottawában. A magyarországi összeszerelő üzemmel a SMART kevésbé függ majd a transzatlanti szállításoktól.

A magyarországi gyártás beindítását az EMEA régió erősödő eladásai követelik meg. A Futuresource Consulting független piackutató szerint a régióban hozzávetőlegesen 210 ezer interaktív táblát adtak el a tavalyi évben, ami a kategóriában 45,4 százalékos piaci részesedést jelent. A Futuresource becslése szerint a következő 5 évben 2,3 millió interaktív táblát értékesítenek majd az EMEA régióban.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

huawei

Dotkom

Teljesen megújul a Huawei közösségi oldala

2021. január 25. hétfő

Dotkom

Az alaprendszerek újjászületése

2021. január 25. hétfő
eház

Dotkom

Az eHÁZ lett Az Év Blockchain Megoldása

2021. január 22. péntek
cisco

Dotkom

Webex innovációk sorát jelentette be a Cisco

2021. január 12. kedd
vodafone

Műszaki Magazin