Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hógolyócsatavilágrekord-kísérlet a T-Home és a T-Mobile családi napján

Dotkom

Hógolyócsatavilágrekord-kísérlet a T-Home és a T-Mobile családi napján

Nem mindennapi világrekord-kísérletre kerül sor Budapesten január 31-én, délután 3 órától a Városligetben.

A rendkívül izgalmasnak ígérkező szombat délutánon több ezer hógolyó záporozik majd egy időben a városligeti műjégpályán, hogy Magyarország megdöntse a hógolyózás világrekordját. A fő attrakción kívül is számos érdekes szórakoztató programmal várják az érdeklődőket a T-Home és a T-Mobile családi napjára.

A Guinness Rekordok Könyve szerint a jelenlegi, nemzetközileg hivatalosan elismert hógolyócsata világrekordját a Michigan Technological University tartja 3745 fővel. A 2006-ban felállított rekord megdöntésének feltétele, hogy a jelenlegi világrekordot meghaladó számú ember hógolyózzon egyszerre, azonos időben, egy helyszínen. Ahhoz, hogy ezt a létszámot Magyarország sikeresen túlszárnyalja, a szervező T-Home és T-Mobile minden játékos szellemű ember aktív részvételére számít az ország minden pontjáról: családokra és baráti társaságokra, fiatalokra és idősekre egyaránt. Az eseményen egy, a Guinness World Records által kijelölt bíró is részt vesz, aki a helyszínen ellenőrzi, hogy a rekordkísérlet a megszabott feltételeknek megfelelően zajlik-e, és hitelesíti az eredményt. A hógolyócsata tehát világrekord-kísérlet lesz.

A T-Home és a T-Mobile minőségi szolgáltatások széles skáláját biztosítja ügyfeleinek: tévét, internetet és telefont, vezetéken és mobilon. A két márka téli ajánlataival már megmutatta, milyen könnyű összehozni a családot. Most arra vállalkoztak, hogy összehoznak több ezer hógolyózni és kikapcsolódni vágyó embert. A rendezvényen – a rekordkísérleten kívül – számos szórakoztató program vár mindenkit, aki friss levegőn, vidáman, önfeledt kikapcsolódással szeretne eltölteni egy téli délutánt. Amennyiben az időjárás nem fogadja kegyeibe a hógolyózni vágyókat, a megfelelő hómennyiségről a szervezők gondoskodnak.

A család áll a szombati rendezvény középpontjában, éppúgy, mint a T-Home márka esetében is, amely az otthoni távközlési szolgáltatásokat (tévé, internet, telefon) fogja össze. A T-Mobile ugyanezt nyújta az otthonon kívül is – azaz bárhol – , ráadásul most a két „házigazda” márka, vagyis a T-Home és a T-Mobile ajánlata bizonyos értelemben „össze is ér”. A T-Mobile ebben a periódusban ugyanis megjelent családi csomagjával, az ún. Családbarát díjcsomaggal, míg a T-Home márka a Sat-TV szolgáltatását népszerűsíti egy család segítségével reklámjaiban januárban – mondta Liptay Gabriella, a Magyar Telekom lakossági szolgáltatási üzletága kommunikációs ágazatának vezetője. A két márka jelenleg futó reklámjaiban tehát az együttlét, a család, a közösségek és a téli kikapcsolódásokhoz kötődő jelenetek köszönnek vissza. Ily módon illeszthető egymáshoz az esemény és a fent említett értékek. Az események szempontjából „csendesebb” januári időszakban talán a családok, baráti közösségek is jobban ráérnek egy közös kikapcsolódásra, egy rekordkísérletre.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés