Connect with us

Hirdetés

technokrata

Csúcsmobil 20 ezer forintért

Dotkom

Csúcsmobil 20 ezer forintért

Szinte új iPhone-okat kínál az AT&T 99 dollárért.

Jól járt, aki az USA-ban spejzolt némi pénzt karácsony utánra is: az AT&T 99 dollárért dobott piacra 8 gigabájt memóriával, illetve 199 dollárért 16 gigabájt memóriával rendelkező felújított iPhone okos telefonokat. A felújítás azt jelenti, hogy ezeket a készülékeket általában a 30 napos próba után vitték vissza a szolgáltatóhoz a korábbi ügyfelek, a szervizben megtisztították a készülékeket, illetve ellátták őket a legfrissebb szoftverekkel. Némelyikükön kisebb karcolások lehetnek.

A Apple-mániások blogjain hetek óta terjed a pletyka, miszerint 100 dolláros iPhone-ok kerülnek piacra, de a legtöbben arra számítottak, hogy a jelentős árengedményeiről híres Wal-Mart áruházlánc fogja ezen az áron kínálni a csúcsmobilokat. Ezzel szemben a nagyáruházakban 197 dollár – igaz, a vadi új – okos telefonok indulóára.

A felújított iPhone-okat 90 napos garanciával árulják és 2 éves elkötelezettséget kell vállalni értük a telefonszolgáltatónál. Ez a különböző forgalmi díjakat tartalmazó csomagoktól függően összesen 2000 dolláros kiadást jelenthet a felhasználóknak. A filléres akció december 31-éig vagy addig tart, amíg az AT&T kifut a felújított készülékekből álló készletéből. Hírek szerint a szolgáltató a raktársöprés után, 2009 elejétől új memóriakonfigurációval kínálja majd az új iPhone-okoat.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés