Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újgenerációs NOD32 és Smart Security

Dotkom

Újgenerációs NOD32 és Smart Security

Fertőzött rendszereinket akár külső forrásból is ellenőrizhetjük.

Az ESET licencpolitikájának megfelelően az érvényes licenccel rendelkező felhasználók számára ingyenesen elérhető új bétaváltozatok számos újítással bírnak mind az otthoni, mind a vállalati felhasználók számára.

A NOD32 antivírus és a tűzfalat és levélszemétszűrőt is tartalmazó Smart Security új változata támogatja egy Rendszerellenőrző CD létrehozását, így lehetővé vált a fertőzött rendszerek külső forrásból történő ellenőrzése. Ily módon olyan esetben is megtisztíthatók a számítógépek, amikor egyébként a merevlemez kiszerelésére lenne szükség. Mindkét szoftverbe bekerült az ESET SysInspector rendszerfelügyeleti eszköz is, mely eddig önálló alkalmazásként volt elérhető. Ez részletes adatokat szolgáltat a felügyelt számítógépeken futó folyamatokról, megkönnyítve a rejtett fertőzések, például rootkitek felderítését.

„A végleges változatban néhány hónap múlva megjelenő szoftverek a rendszermag szintjén kódolt önvédelmi funkciókat tartalmaznak, így még biztosabban észlelik majd, ha egy kártevő megpróbálja kiiktatni a védelmet.” – mondta Csiszér Béla, az ESET magyarországi képviseletét ellátó Sicontact Kft. ügyvezetője.

A 4.0-ás verziók várhatóan 2009. februárban lesznek elérhetőek angol nyelven, magyarul pedig egy-két hónap késéssel jutnak el hozzánk.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés