Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új főtitkár a tartalomszolgáltatóknál

Dotkom

Új főtitkár a tartalomszolgáltatóknál

A Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének (MTE) új főtitkára 2008. december 1-től Katona Éva, aki Zákai Emőkét váltja a poszton.

Katona Éva 2002-től 2006-ig a Kreatív című marketingkommunikációs havilap főszerkesztője, majd. 2006-tól az Origo szerkesztője volt. Az MTE főtitkári teendői mellett az ELTE Film-, Média- és Kultúraelmélet doktori programjának hallgatója, és szabadúszú újságíró. Zákai Emőke a továbbiakban önálló cégtevékenységgel és public relations feladatokkal foglalkozik.

Az MTE elnöke Gerényi Gábor (Index.hu Zrt.), az egyesület elnökségi tagjai Pintér Róbert (Colorplus Kft. Egyszervolt.hu), Paulik Mónika (Kurt Lewin Alapítvány), Rónai Balázs (Napi Online Kft.) és Weyer Balázs [origo]. Az MTE jogásza Halász Mónika.

Az MTE 2001-ben alakult önszabályozó testület, amelyet a hazai internetes tartalomszolgáltatók hoztak létre annak érdekében, hogy a tartalomszolgáltatók egyeztetett és szakmailag megalapozott állásfoglalásokkal, és az önszabályozás eszközeivel járuljanak hozzá a hazai internetes piac fejlődéséhez.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés