Connect with us

Hirdetés

technokrata

Meglepetéssel készült karácsonyra a Prada

Dotkom

Meglepetéssel készült karácsonyra a Prada

Az olasz divatcég és az LG együttműködésének legújabb gyümölcse, a Prada II okostelefon már decemberben megérkezhet a boltokba.

Beérett az LG és az olasz Prada divatcég együttműködésének legújabb gyümölcse: hónapokon belül érkezik a második generációs Prada okostelefon. A szétcsúsztatható, QWERTY-billentyűzetes utód lényegesen okosabb az elődjénél, de ugyanannyiért árulják majd a boltok az év végétől – írta a HWSW.hu.

Az LG több mint két éve kezdte a közös munkát az olasz divatházzal. Az új Prada telefon formatervét – akárcsak az előző változat esetében – Miuccia Prada irányításával a divatház tervezői dolgozták ki, a készülék kezelőfelületét, menüit, a háttereket és hangokat szintén a Prada tervezői készítették el. Az új készülék első ránézésre nem is különbözik lényegesen elődjétől, az előlapot továbbra is a megszokott 3 hüvelykes, 240×400 pixeles felbontású érintőkijelző borítja.

A Prada II azonban már egy szétcsúsztatható mobil, teljes QWERTY-klaviatúrával, így a szöveges üzenetek írása lényegesen egyszerűbbé válhat az új változattal. Talán ennél is lényegesebb újdonság az új, négy- plusz kétsávos rádió, ami immár a gyors adatátvitelre képes HSDPA-hálózatokkal is együttműködik. A frissített változatba 802.11b/g kompatibilis WLAN-modul is került, és 2.1-es Bluetooth adóvevőt is kapott. Helymeghatározó (GPS) rendszer ellenben nincs a most megjelent készülékben sem.

Az LG második Prada telefonja mindezen túl egy 5 megapixeles kamerával is rendelkezik, ami LED-vakut is kapott, valamint alkalmas videofelvétel készítésére is. Az érzékelő előtt található optikát a Schneider-Kreuznach szállítja. A készülék multimédiás képességeit a szokásos zenelejátszó és az FM-rádió teszik teljessé.

Az új Prada az LG tervei szerint még idén év vége előtt megjelenik a nagyobb nyugat-európai piacokon, így többek közt Franciaországban, Hollandiában, Nagy-Britanniában, Németországban, Olaszországban és Spanyolországban. A divattelefonért 600 eurót kérnek majd.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés