Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az iPhone 3G az év kütyüje

Dotkom

Az iPhone 3G az év kütyüje

Az iPhone okostelefon alig két hónapja megjelent új változata nyerte az év készülékének járó díjat a brit Stuff magazin közönségszavazásán.

A havonta százezer példányban megjelenő technológiai életmód-férfimagazin szavazásán az Apple júliusban piacra dobott készüléke a Sony Playstation 3, a Microsoft Xbox 360 és a Wii Fit játékkonzolokat, illetve a Bowers and Wilkins hifi cég iPodhoz tervezett léghajó formájú hangfalát is maga mögé utasította – írta az MTI. Az iPhone 3G “egy rendkívüli telefon még gyorsabb és okosabb változata” – áll a szerkesztőség értékelésében. A készülék első kiadása tavaly a “legmenőbb kütyü” (coolest gadget) kategóriában nyert.

A Stuff munkatársainak és olvasóinak véleménye nem találkozott, a szerkesztőség házi szavazásán ugyanis az Asus szuperolcsó Eee PC modellje lett az első. Az átlagos laptopoknál kisebb – úgynevezett subnotebook – készülék a szerkesztők szerint minden más terméknél nagyobb hatással volt és megnyitotta az utat az “olcsó laptopot mindenkinek” korszaka felé.

A közönségszavazáson az év dizájnja kategóriában az Apple MacBook Air nyert, az év számítógépes játéka a Grand Theft Auto Iv, az év innovációja a Sony Reader e-könyv olvasó készüléke, az év márkája pedig a Nokia.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés