Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kilencnél több arany kell három nap sikeréhez

Dotkom

Kilencnél több arany kell három nap sikeréhez

Érdemes lesz az olimpia első három napján televíziót és dvd-felvevőt vásárolni a Media Marktban, az áruház ugyanis visszafizeti az akkor megvásárolt ilyen cikkek árát, ha a magyar olimpiai csapat több mint kilenc aranyéremmel tér haza Pekingből.

A Szurkoljon, hogy szurkolhassunk! elnevezésű akció minden típusú készülékre érvényes, minden áruházban, a kifizetések pedig augusztus 27-én kezdődnek – mondta Szánthó Balázs, a Media Markt koncepciómenedzsere. Legutóbb a magyar olimpiai csapat nyolc aranyat szerzett (ha hozzávesszük a két lebukott nehézatlétát, akkor épp kijött volna a tíz), csakúgy, mint nyolc éve Sydney-ben. Volt persze arra is példa, hogy több mint kilenc aranyérem gyűlt össze az ötkarikás játékok három hete alatt, legutóbb Barcelonában, ahol 11 arannyal tértek haza a játékosok. Az újkori olimpiák történetében Magyarország hét alkalommal szerzett legalább tíz érmet, a legtöbbet 1952-ben Helsinkiben, akkor 16 első hely volt magyar versenyzőé. Idén a felmérések szerint a magyarok összesen nyolc aranyat várnak a versenyzőktől.

Nem csak a Media Markt indít kampányt az olimpia három hete alatt. A Coop üzletlánc például speciális kereskedelmi akciót hirdet: azokat a termékeket lehet majd olcsóbban megvásárolni, amelyeket a sportközvetítések nézése mellé kínálnak – vagyis sört és csipszeket bizonyosan.

Az újkori olimpiák történetében Magyarország hét alkalommal szerzett legalább tíz érmet



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés