Connect with us

Hirdetés

technokrata

Top ötben a magyar Vodafone

Dotkom

Top ötben a magyar Vodafone

Az ország negyede Vodafone-nal telefonál.

A magyarországi Vodafone az első öt helyezett között van a Vodafone cégcsoport vállalatai között a számlás ügyfelek arányát tekintve. A Vodafone Magyarország teljes ügyfélkörében ugyanis 38,9 százalékról 44,6 százalékra bővült a számlás ügyfelek aránya a 2008 március 31-én zárult üzleti évben – ismertette Beck György, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.

A mobiltelefon-társaság nettó alapon számítva 177 ezer új ügyfelet szerzett az előző üzleti évben, így teljes ügyfélszáma 2008 március 31-én elérte a 2,34 milliót, miközben árbevételük 7,7 százalékkal nőtt (a hívásvégződtetési díj csökkenésének hatását nem számítva) az előző évihez képest.

Beck kiemelte még, hogy a napi adatforgalmuk mennyisége ebben az üzleti évben 135-ször nagyobb volt mint egy évvel korábban. A vezérigazgató azt is bejelentette, hogy az eredendően Európára kitalált, úgynevezett passport-szolgáltatásukat augusztusban és szeptemberben kiterjesztik Kínára is, vagyis ennek köszönhetően az erre előfizetők az ázsiai országban is a magyarországi Vodafone-díjakkal telefonálhatnak.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés