Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nélkülözhetetlen technológia

Dotkom

Nélkülözhetetlen technológia

A Seur, Spanyolország vezető expressz árukézbesítő cége régebben kétféle módszer kombinációjával oldotta meg a járművezetők és a telephelyek közötti kapcsolattartást.

Az sms-alapú megoldás viszont már nem tudta kielégíteni az egyre növekvő igényeket. Olyan telefont kerestek, amely a gprs-en kívül más vezeték nélküli kommunikációs szabványt is támogat, hogy a 450 járművezető csatlakozni tudjon a csomagelosztó központ épületén belül működő wifi-hálózathoz is. A Motorolának köszönhetően egységesíthettük a folyamatot, így javult a flottával folytatott kommunikáció hatékonysága és nyilvántarthatósága – jelentette ki Amador Sánchez, a Seur technológiai és üzemeltetési igazgatóhelyettese. A Motorola technológiája segítségével a flotta valamennyi tagjával megvalósult a folyamatos kapcsolattartás, csökkent a késedelmes és sikertelen kézbesítések száma. Most azonnal meghatározható, hogy az egyes küldeményeket melyik sofőr kézbesíti, pontosabbá vált a küldemények felvétele, megoldódott a küldemények átvételének és kézbesítésének azonnali visszaigazolása, valamint a váratlan események (például forgalmi akadályok) bejelentése is. A cég a wifi- és bluetooth-technológia, valamint további eszközök, például nyomtatók bevezetésével olyan újabb módszerek kiaknázását is tervbe vette, mint a menet közbeni árucímkézés.

Mobil médiára specializálódott üzletágat hozott létre a Sanoma Budapest Újmédia divíziója. Az itt dolgozók feladata a cég tájékoztatása szerint a Sanoma Budapest médiafelületeinek koordinálása, mely a mobil tartalmak és mobil fizetési megoldások felügyeletére, nyereményjátékok szervezésére és egyéb olvasói, nézői, illetve felhasználói aktivitások kezelésére terjed ki.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés