Connect with us

Hirdetés

technokrata

Dupla Internet-csatlakozás és magas biztonság: a Netgear új gigabites tűzfala

Dotkom

Dupla Internet-csatlakozás és magas biztonság: a Netgear új gigabites tűzfala

Élettartam hardver garanciával.

A Netgear ProSafe Dual WAN Gigabit SSL VPN tűzfal (FVS336G) tűzfallal hálózati biztonságot, távoli elérést és internet hozzáférést biztosít kis- és középvállalkozások részére. Az, hogy egyidejűleg támogat akár 25 IPsec és 10 SSL VPN csatornát, lehetővé teszi a ProSafe Dual WAN Gigabit SSL VPN tűzfalnak, hogy biztonságos kapcsolatot szolgáltasson mind a kommunikációhoz, mind a távmunka hozzáféréshez anélkül, hogy szükség lenne VPN kliens szoftverre.

A készülék egy beépített 4 portos 10/100/1000 Mbps switch-et is magában foglal a nagy sebességű hálózati csatlakoztathatóság érdekében, SNMP menedzselhető, 2 Gigabit WAN porttal is rendelkezik azért, hogy támogatni tudja a duál szélessávú kapcsolatot a terhelés megosztáshoz vagy a hiba esetén előforduló átkapcsoláshoz. A terhelés megosztásos konfiguráció a két WAN kapcsolat kihasználásával képes a maximum teljesítmény nyújtására azáltal, hogy a forgalmat megossza a két szélessávú kapcsolat között. Annak érdekében, hogy az igazán megbíztható internet kapcsolatot biztosítva legyen, a második WAN port konfigurálható tartalék kapcsolatként is arra az esetre, ha az elsődleges kapcsolatnál hiba lépne fel.

Egy minden szükséges tudással ellátott tűzfalként a ProSafe Dual WAN Gigabit SSL VPN többdimenziós hálózati biztonságot nyújt, beleértve a DoS (Denial-of-Service) védelmet, az SPI-t (Stateful Packet Inspection), URL kulcsszó szűrést, valamint bejelentkezési, jelentési és valós idejű értesítést. Az SNMP által menedzselhető tűzfal kompatibilis a Windows, UNIX, Macintosh és Linux operációs rendszerekkel.

A termékhez élettartam garancia jár, valamint a Netgear felhasználóbarát webalapú ProSafe Control Center konfigurációs kezelőfelületét és installációs segédjét kínálja fel azért, hogy lecsökkenjen a telepítési idő. Közvetlenül elérhető viszonteladókon és elektronikus kereskedelmet folytató internetes oldalakon keresztül 425 dolláros ajánlott fogyasztói áron.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés