Connect with us

Hirdetés

technokrata

Google: határ a csillagos ég? Rekordáron a részvények

Dotkom

Google: határ a csillagos ég? Rekordáron a részvények

A Lehman Brothers szerint a Google részvényeinek árfolyama 100 dollárral is emelkedhet a Google Phone februári kiadását követően.

A Lehman Brothers Holding tegnapi bejelentését követően a Google részvényeinek árfolyama mindenkori rekordot döntött, átlépve a 600 dolláros – korábban áttörhetetlennek gondolt – felső küszöböt azt követően, hogy az árfolyam 2 százalékot emelkedett az amúgy lanyha kereskedési nap során.

A legnagyobb internetes keresőt üzemeltető vállalat keddi bejelentése, miszerint a YouTube videóit – és a hozzájuk kapcsolt reklámokat – széles körben elérhetővé teszi, tovább lendített az árfolyamon, amely a New York-i tőzsde nyitását követő második órában már a 615 dolláros árfolyam felett cserélt gazdát.

A Lehman Brothers szerint a Google akár már februárra piacra kerülő “egyszerű” és “alacsony árfekvésű” internet elérést is biztosító telefonja hasonló sikereket érhet el, mint az Apple által az idén piacra dobott iPhone. Az iPhone kevesebb mint 3 hónap alatt egy millió példányban került értékesítésre. Az Apple reményei szerint 2008-ban 10 millió telefont értékesítenek majd.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés