Connect with us

technokrata

Együtt a nagy X-generáció

Dotkom

Együtt a nagy X-generáció

Hétfőn elindultak az SAP – a világ 65 városában sorra kerülő – nemzetközi konferenciasorozata, az SAP World Tour 2007 magyarországi eseményei Tihanyban.

Az idei rendezvény jelmondata – “Együtt a nagy X-generáció” – a tihanyi konferenciákat tíz éve látogató, SAP-rendszereket ismerő és használó, és a sikeres üzleti fellépés, versenyképesség elengedhetetlen eszközei iránt nyitott közösségre utal.”Az SAP elmúlt tíz éve jó példa arra, hogy egy ERP-rendszereket szállító cég hogyan válhat versenyképes megoldásokat kínáló vállalattá” – mondta el Veres Zsolt, az SAP Hungary megbízott ügyvezető igazgatója a konferencia hétfői megnyitóján. Előadásában Csaba László közgazdász (képünkön) közérthetően mutatta be a magyar gazdaság elszomorító helyzetét, a kormány tevékenységét és a mellettünk elhúzó szomszéd országok receptjeit. Előadásával némileg kilógott a sorból Nemere István író, aki a jövőbelátásról adott elő.

A szeptember 17-19. között tartandó rendezvényen az előadók között szerepel még Kemény Dénes vízilabdaedző, Kürti Sándor, a Kürt Zrt. elnöke és Hankiss Elemér szociológus is.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin