Connect with us

Hirdetés

technokrata

Dotkom

Hírchipegető

REBOOTOLT A HIREK.

HUHosszabb szünet után újraindult Magyarország első hírszemléző oldala, a hirek.hu. Az immár Web 2.0-s technológiát alkalmazó ingyenes szolgáltatás – továbblépve a hírek testreszabásának jelenlegi lehetőségein – kulcsszó alapú hírfigyelést is biztosít látogatói számára. A társaság közleménye szerint könnyedén, néhány perc alatt beállíthatják az olvasók az érdeklődési körüknek megfelelő kulcsszavakat, amelyek alapján a szolgáltatás összegyűjti és megjeleníti a témához tartozó legfrissebb megjelenéseket.

LETÖLTHETŐ AZ EXCHANGE 2007 JAVÍTÓCSOMAGJAA Microsoft bejelentette az Exchange Server 2007 Service Pack 1 (SP1) szoftvercsomagot. A levelezőszerver javítócsomagja olyan funkciókat is tartalmaz, amelyek növelik a felhasználói élményt az Outlook Web Accessben, több lehetőséget biztosítanak az Exchange Server 2007 Management Console-ban, és továbbfejlesztett helyreállítási képességeket tesznek lehetővé. A Microsoft Exchange Serverért felelős vezérigazgatója, Terry Myerson szerint a vásárlók azért fogadták lelkesen az Exchange Server 2007-et, mert átfogóan támogatja a társaságok kommunikációs és együttműködési igényeit.

IVSZ-KONFERENCIA A REFORMOKRÓL ÉS AZ INFORMATIKÁRÓLAz Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) szeptember 6-8. között rendezi meg évi hagyományos menedzsertalálkozóját, a szövetség legfontosabb éves konferenciáját, “Kormányzati reformok és informatika” címmel. A 14. alkalommal megrendezett szakmai esemény fő témája a kormányzati reformok és az informatika kapcsolata lesz, ezen belül külön szekció foglalkozik az egészségügy és az informatika kapcsolatával, valamint a kormányzati informatika korszerűsítésével, a kritikus infrastruktúrák védelmével és az előre látható kormányzati informatikai beruházásokkal. Emellett még két fontos téma körbejárására vállalkoztak a szervezők: az egyik az iparágat jellemző konvergencia, amely a telekommunikáció, a média és az informatika közös fejlődési irányait vizsgálja, a másik pedig a multinacionális cégek és a hazai kis- és közepes vállalatok együttműködési lehetőségei – olvasható az IVSZ közleményében.

Pigmenttintával erősít az EpsonAz Epson három új nagyformátumú, nyolc színkomponensű professzionális nyomtatót mutatott be: az A2-es Epson Stylus Pro 4880-at, az A1-es Stylus Pro 7880-at és az A0-ás Stylus Pro 9880-at. Mindhárom készülékben a pigmenttinták legújabb generációja, az új vivid magenta színnel kiegészített Epson UltraChrome K3 tintarendszer található, amely nyolc színkomponensével szélesebb színtartományt és – a gyártó szerint – páratlan képminőséget nyújt.

Németh István a Microsoft vezérkarábanNémeth István tölti be 2007. augusztus 9-től a Microsoft Magyarország Kft. gazdasági és adminisztrációs igazgatói posztját – jelentette be a társaság. Üzleti partnerként a cég sikerességének elősegítése mellett az adminisztratív és pénzügyi szervezet további fejlesztése is egyike kulcsfontosságú feladatainak. A 39 éves szakember a Budapesti Műszaki Egyetem villamosmérnöki karán szerezte diplomáját. Karrierjét háromévi, a PricewaterhouseCoopersnál szerzett könyvvizsgálói tapasztalattal a háta mögött a Xerox Magyarországnál folytatta, ahol évtizedes pályafutása alatt regionális pénzügyi kontroller, főkönyvelő, reporting és planning menedzser, valamint magyar és regionális gazdasági igazgatói pozíciókat töltött be.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés