Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kártyacsata dúl a tévéadók között

Dotkom

Kártyacsata dúl a tévéadók között

Visa bank- és hitelkártyát vezet be a piacra az RTL Klub és a K&H Bank.

A betéti kártya éves díja 2990, a hitelkártyáé pedig 3990 forint lesz, ám azok az ügyfelek, akik október 15-éig igénylik valamelyik plasztikot, mentesülnek az első éves kártyadíj megfizetése alól. Ők háromszázalékos jóváírást kapnak a pénzintézettől – mondta Bába Ágnes, a K&H Bank vezérigazgató-helyettese.

A csatorna és a bank hosszú távú stratégiai partnerséget tervez, ráadásul újabb cég, a HTTC-csoport is együttműködésre lépett velük – a távközlési vállalat 15-20 százalékos kedvezményes ADSL-hozzáférést biztosít az érintetteknek. Nem publikus, hogyan osztoznak a hasznon; a következő egy évben több tízezer kártyatulajdonossal számolnak.

A plasztikok révén szorosabbra akarják fűzni a kapcsolatot a végfelhasználókkal, vagyis a tévénézőkkel – mondta Dirk Gerkens, az RTL Klub vezérigazgatója. A kártyakibocsátás után rövidesen újabb területeken, így például a telekommunikációs és az e-kereskedelmi piacon is meg kíván jelenni a csatorna.

A rivális TV2 már korábban megjelent saját hitelkártyájával; a csatorna április elején jelentette be, hogy az OTP Bank kizárólagos kibocsátóként kezdi meg a TV2 meg én nevű co-branded, Mastercard típusú hitelkártya forgalmazását. A plasztikkal bonyolított forgalom egy százalékát év végén jóváírják a számlákon (ez az összeg maximum 30 ezer forint lehet).



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés