Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már 36 ezer szélessávú-előfizető a GTS-Datanetnél

Dotkom

Már 36 ezer szélessávú-előfizető a GTS-Datanetnél

GTS-Datanet az elmúlt hónapokban jelentősen növelte széles sávú internet-hozzáférést rendelő előfizetői számát, így a cég ADSL-ügyfeleinek száma mára elérte a 36 ezret.

Az ügyféltábor dinamikus bővülése többek között a Yo! Neked szolgáltatás kedvező fogadtatásának köszönhető, amelyre már több ezren fizettek elő. A széles sávú internetkapcsolatot és havidíj nélküli vezetékes telefonszolgáltatást magában foglaló Yo! Neked csomagok jelenleg Budapesten és kilenc vidéki városban – Debrecenben, Győrben, Kecskeméten, Sopronban, Székesfehérváron, Szolnokon, Szombathelyen, Tatabányán és Zalaegerszegen – rendelhetők meg. A tervek szerint a GTS-Datanet a szolgáltatást még az idén elérhetővé teszi Pécsen és Miskolcon is. Az ADSL-előfizetők számának intenzív növekedése a Yo! Neked csomagok bevezetése mellett a cégvezetés szerint annak is köszönhető, hogy a cég 2007 februárjától a Hungarotel szolgáltatási területén is piacra lépett széles sávú internetszolgáltatásával, így a Datanet ADSL a hazai vezetékes fővonalaknak már több mint 80 százalékán elérhető. Jelenleg a cég szélessávú-ügyfeleinek közel fele a Budapestet is magában foglaló közép-magyarországi régióban él, de a dél-dunántúli és a nyugat-dunántúli régióban is egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik a GTS-Datanet ADSL-szolgáltatásai iránt. Örvendetes tény, hogy az új előfizetők között folyamatosan nő a legfeljebb 10 ezer fős településen élők aránya. Ez arra utal, hogy az otthoni internetezés mára nemcsak a nagyobb városokban, hanem a kisebb településeken is kedvelt otthoni időtöltési formává vált.„A GTS-Datanet 2001-ben indította el ADSLszolgáltatását. Az elmúlt hat év munkájának gyümölcse mára ért be: kutatási adataink szerint a GTS-Datanet neve az internettel rendelkező háztartások több mint felének ismerősen cseng, 35 százalékuk pedig kifejezetten pozitív véleménnyel van rólunk” – mondta el Szathmári Géza, a GTS-Datanet ügyvezető igazgatója, aki hozzátette: Célunk, hogy ismertségünket kihasználva ADSL-piaci részesedésünket a jelenlegi 5,2 százalékról az év végére 6,5 százalékra növeljük.

A széles sávú internet­kapcsolatot és havidíj nélküli vezetékes telefonszolgáltatást magában foglaló Yo! Neked csomagok jelenleg Budapesten és kilenc vidéki városban – Debrecenben, Győrben, Kecskeméten, Sopronban, Székesfehérváron, Szolnokon, Szombathelyen, Tatabányán és Zalaegerszegen – rendelhetők meg



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés