Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egyetlen kártevő sem csúszott át a Spy Sweeper-en

Dotkom

Egyetlen kártevő sem csúszott át a Spy Sweeper-en

A Sophos keresőmotorját integráló Spy Sweeper elnyerte a Virus Bulletin 100%-os minősítését.

A Webroot Software által fejlesztett Spy Sweeper kémprogram irtó valós idejű védelmet nyújt tizennégy intelligens pajzsa révén, emellett a felismert kémprogramok maradéktalan eltávolítási képessége miatt is közkedvelt biztonsági szoftver volt az Egyesült Államokban tavaly. Az év végén a kémprogramirtó biztonsági szolgáltatásai továbbiakkal bővültek: megjelent a Spy Sweeper with Anti-Virus, amely egy neves brit fejlesztő, a Sophos keresőmotorját integrálja a Spy Sweeper mellé. Az új megoldás a korábbinál így összetettebb és átfogóbb védelmet nyújt, emellett kevésbé terheli le a rendszert, mintha külön-külön szoftverekkel védenénk azt.

Vírusvédelmi szolgáltatása miatt a Spy Sweeper with Anti-Virus idén már új területen, a vírusirtók piacán is vállalta a megmérettetést. Erre a neves brit szaklap, a Virus Bulletin rendes negyedévi tesztjén került sor. A Virus Bulletin háromhavonta vizsgálja meg a vírusvédelmi szoftverek teljesítményét, mindig más-más operációs rendszeren. A szolgáltatások, a kezelőfelület áttekinthetősége csak színezi a végeredményt, melynek egyedüli szempontja, hogy egyetlen vírus sem csúszhat át az adott szoftver védelmén. Máskülönben a szoftver nem kaphatja meg a 100%-os minősítést.

A Spy Sweeper with Anti-Virus 2007 tavaszán először szállt ringbe a 100%-os besorolásért, sikerrel. Gyors és hatékony keresőmotorjának köszönhetően egyetlen kártevő sem csúszott át rajta, így immár a Virus Bulletin 100%-os emblémájával is büszkélkedhet.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés